SD FICK RÄTT
 

Norrländsk imam stämmer staten

Islamistledare vill ha skadestånd Den muslimske ledaren hyllade IS folkmordiska blitzkrieg och enligt SÄPO är han ett hot mot rikets säkerhet. Socialdemokraterna som medvetet byggt upp hans makt i Sverige stoppade utvisningen och nu vill han ha skadestånd.

Socialdemokraterna har genom enorma gåvor av skattepengar gjort Gävlebon med artistnamnet "Abo Raad" till en av Europas ledande imamer för radikal Islam. Vilket har lett till stora vinster, för kvällstidningarnas lösnummerförsäljning.

Abo Raad har bland annat hyllat Islamiska Statens blixtkrig i Irak, och deltagit i den av socialdemokratiska skatter finansierade sajten muslim.se, som bland annat förespråkade avrättningar av homosexuella.

I samband med socialdemokratins försvagning efter valet 2018 inledde Säkerhetspolisen (SÄPO) en offensiv mot Abo Raad och fem andra liknande muslimska ledare i Sverige. Islamistledarna anklagades bland annat för stöd till Islamiska Staten och för att vara ett hot mot rikets säkerhet.

Dessutom hade imamerna uppmanat muslimer i Sverige att rösta på S-regeringen. Röster som i riksdagsvalet 2018 kom att bli tungan på vågen, och som räddade statsminister Löfvén kvar vid makten trots en överväldigande kritik mot den förda vansinnespolitiken.

SÄPO pressade under processen fram ett utvisningsbeslut mot de utländska extremistledarna, men som förväntat räddade Socialdemokraterna sina kärnväljare kvar i landet. Detta genom att utan några som helst bevis påstå att det var "rättsosäkert" för terroristsympatisörer att vistas i länder som Egypten och Irak.

Men nu stämmer alltså Abo svenska staten, eftersom det visat sig vara "rättsosäkert" även här i Sverige.

Nätverk inom svenska myndigheter har uppenbarligen gjort vad man kunnat för att trakassera Abo Raad. Det rör sig om samma typ av riktade myndighetstrakasserier som används mot exempelvis kriminella mc-klubbar, och ibland även mot den politiska oppositionen.

Enligt Abos advokat har hans "rättigheter enligt Europakonventionen" inte respekterats. Men mer skattepengar i form av ett skadestånd från staten kan komma att ge den Saudi-utbildade imamen upprättelse.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.