TERRORISM
 

USA nära inbördeskrig

"Fredliga demonstrationer" leds av dömda terrorister Som en del av valrörelsen i USA håller vänstern just nu på att skapa ett inbördeskrig mellan den federala staten och vänsterstyrda delstater och storstäder.

Precis som i Syrien och andra konfliktzoner ljuger media när de talar om "fredliga protester" som slås ned med våld. I verkligheten är det som regel våldsamma protester som slås ned med våld.

"Journalister" är aktivister och deras jobb är att ljuga. De våldsbejakande extremisterna som med polisens goda minne löper amok i vänsterstyrda storstäder leds av dömda terrorister.

USA:s president: "Mediaföretagen sysslar inte med journalistik, de är en politisk lobbyorganisation med enbart en politisk agenda."

Donald Trump vann valet genom att säga sanningen om "journalister".

Medan vänsteraktivisterna på västvärldens tidningar ljuger om "fredliga protester" visar filmer den direkta motsatsen:

I USA:s mest vänsterextrema stad Seattle meddelar polisen att "Demokratiska" partiets borgmästare förbjudit dem att skydda medborgarna mot stadens våldsbejakande extremister:

Nu har USA:s president Donald Trump kallat in federal polis för att stoppa vänsterextremisternas våldsbejakande extremism i Oregons största stad Portland.

Portlands "demokratiske" borgmöstare Ted Wheeler deltar själv i upploppen och kallar den federala polisen för en "ockupationsmakt". Han kräver att polisen ska stödja vänsterextremisterna, eller lämna staden.

- Portland var helt utom kontroll. Den federala polisen gick in och just nu antar jag att vi har satt många personer i häkte. Vi fick stopp på upploppen och om det börjar igen så kommer vi att stoppa det väldigt enkelt, säger Chad Wolff som är minister för inrikes säkerhet.

Videofilm på hur federala polisen skjuter "gummikulor" (eller liknande) på våldsbejakande extremister som försöker ta över federala byggnader:

Bilderna på upproret i USA liknar hur våldsbejakande extremister gjorde "revolution" i Ukraina 2014, och även liknande revolutionsförsök under 2000-talet riktade mot Ryssland, Iran och Venezuela. Alla dessa våldsamheter är skapade av samma politiska grupp, som använder sig av lokala marionetter efter color revolution modell.

Observera: Som regel trappas våldet och propagandan efter hand upp genom att "krypskyttar" skjuter på sina egna demonstranter, i syfte att skylla detta på regeringen.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.