TERRORISM
 

90 procent av journalister röstar på regeringen

Bara 10 procent stödjer M+KD+SD Ny forskning om det allt allvarligare läget i Sverige visar att 9 av 10 "journalister" sympatiserar med regeringen.

Enligt en norsk forskningsrapport om situationen i Sverige stödjer 90 procent av Sveriges journalister regeringskoalitionen. Största parti bland journalisterna är Vänsterpartiet, med 32 procent av sympatierna. Bara tio procent stödjer oppositionen M+KD+SD.

Resultatet av den extrema vänstervridningen är att en bubbla uppstår, där journalisterna sällan förstår att de agerar som politiska aktivister. Istället tror de att de opartiskt gör sitt jobb när de vinklar nyheter, hetsar mot Sverigedemokraterna och förföljer oppositionella.

De fasansfulla uppgifterna om den demokratiska kollapsen i Sverige har bland annat uppmärksammats i en ledarartikel i Svenska Dagbladet (SvD) skriven av av Carl-Vincent Reimers på Näringslivets medieinstitut.

Den nya undersökningen visar också på Miljöpartiets fall efter Flyktingkatastrofen 2015, som skapades av bland andra den svenska Reinfeldt-regeringen vilken enligt ett avslöjande i Proletören som Aftonbladet återpublicerade gav svenska skattepengar direkt till al-Qaida i Syrien.

I en tidigare svensk undersökning från 2012 som genomfördes av medieforskaren Kent Asp stödde då över 50 procent av "journalisterna" på den utländskt namngivna organisationen "Public service" extremistiska Miljöpartiet. Men nu är det alltså Vänsterpartiet som "journalisterna" identifierar sig med.

I Västernorrland stödjer SVT-journalister öppet terrororganisationen Antifa, och som exemplet med vänsterpartistiskt styrda och terroristiskt kopplade Black Lives Matters visar skapas en stor del av vänstervåldet i Sverige av att aktivister inom media hetsar sina följare till "protester".

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.