TERRORISM
 

90 procent av journalister röstar på regeringen

Bara 10 procent stödjer M+KD+SD Ny forskning om det allt allvarligare läget i Sverige visar att 9 av 10 "journalister" sympatiserar med regeringen.

Enligt en norsk forskningsrapport om situationen i Sverige stödjer 90 procent av Sveriges journalister regeringskoalitionen. Största parti bland journalisterna är Vänsterpartiet, med 32 procent av sympatierna. Bara tio procent stödjer oppositionen M+KD+SD.

Resultatet av den extrema vänstervridningen är att en bubbla uppstår, där journalisterna sällan förstår att de agerar som politiska aktivister. Istället tror de att de opartiskt gör sitt jobb när de vinklar nyheter, hetsar mot Sverigedemokraterna och förföljer oppositionella.

De fasansfulla uppgifterna om den demokratiska kollapsen i Sverige har bland annat uppmärksammats i en ledarartikel i Svenska Dagbladet (SvD) skriven av av Carl-Vincent Reimers på Näringslivets medieinstitut.

Den nya undersökningen visar också på Miljöpartiets fall efter Flyktingkatastrofen 2015, som skapades av bland andra den svenska Reinfeldt-regeringen vilken enligt ett avslöjande i Proletören som Aftonbladet återpublicerade gav svenska skattepengar direkt till al-Qaida i Syrien.

I en tidigare svensk undersökning från 2012 som genomfördes av medieforskaren Kent Asp stödde då över 50 procent av "journalisterna" på den utländskt namngivna organisationen "Public service" extremistiska Miljöpartiet. Men nu är det alltså Vänsterpartiet som "journalisterna" identifierar sig med.

I Västernorrland stödjer SVT-journalister öppet terrororganisationen Antifa, och som exemplet med vänsterpartistiskt styrda och terroristiskt kopplade Black Lives Matters visar skapas en stor del av vänstervåldet i Sverige av att aktivister inom media hetsar sina följare till "protester".

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.