TERRORISM
 

De flesta amerikaner rädda för att säga sina åsikter

"Cancel culture" hotar demokratin Åsiktsförtrycket i världen är nu så stort att de flesta människor inte vågar tala fritt.

USA var en gång frihetens land. Men "journalister" (aktivister) inom media har tagit ifrån folket deras frihet. En ny undersökning i USA visar att 62 procent av medborgarna är rädda för att säga sin åsikt, och var tredje person tror att de skulle få sparken om arbetsgivaren visste vad de röstade på.

Bakgrunden är det åsiktsförtryck som skapats av alliansen mellan multinationella företag, "journalister", terrorister, kriminella och vänsterpolitiker.

USA: Väljarna är numera "skrämda till tystnad".

Det nya åsiktsförtrycket kallas "Cancel culture" och drabbar människor som motsätter sig vänsterns galenskapspolitik. Resultatet är att den politiska mitten försvinner, och att en stor del av mittenväljarna i hemlighet börjar rösta höger (silent majority).

Presidentkandidaten Senator Ted Cruz om Cancel culture.

Det massiva vänsterförtrycket mot väljarkåren gör att vi nu måste ställa oss frågan: Om 62 procent av väljarna är rädda för att berätta om sina åsikter, hur kan vi då lita på opinionsundersökningarna?

Och hur kan vi avslöja massivt valfusk och riggade val om det inte går att lita på opinionsundersökningarna?

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.