TERRORISM
 

Google försöker stjäla valet

"Ska flytta 10 procent av rösterna" Google försöker just nu manipulera väljarna i USA att rösta mot sina egna intressen.

Under den förra valrörelsen 2016 flyttade Google 1-2 procent av röstarna från Republikanerna till "Demokraterna" genom att manipulera sökresultaten. I år menar experter att målet är att flytta 10 procent av rösterna.

Manipulationen av valresultatet går dels till så att Google censurerar sökresultat som kan komma att gynna det Republikanska partiet i valen. Men också genom att välja ut och fylla sökresultaten med hyllningsartiklar för "Demokraterna" och hatartiklar mot Republikanerna.

En tredje metod Google använder sig av är att vinkla söktipsen som dyker upp i sökrutan, så att de inte längre speglar vad vanligt folk söker på.

Nu avslöjar Breitbart att en ny uppdatering av Googles programvara i Maj ledde tilll en extrem censur av Republikanska nyhetsmedier:

Enligt det nya avslöjandet har Google censurerat Breitbarts sökbarhet med 99,7 procent sedan förra valet.

I Sverige sker censuren mer öppet. Regeringen ringer till Google och Facebook och säger åt dem att censurera kritiska åsikter. I gengäld får de utländska storföretagen miljarder i form av skattepengar och rabatter på elpriset till sina serverhallar.

Hjälpen med att censurera oppositionen i Sverige är dock bara en bonus. Vad man egentligen betalar för är möjligheten att kontrollera (och avlyssna) linan till de utländska IT-företagens svenska serverhallar.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.