BLM byggde på en bluff

Journalisternas lögner dödade 100-tals Efter att videofilmen från polisens kroppskamera släppts i sin helhet har BLM avslöjats som ett mediabedrägeri. Journalister och vänsterpolitiker hetsade hundratusentals vänsterpersoner till illdåd.

Den brittiska tidningen The Daily Mail har i år blivit Storbritanniens största dagstidning. Tidningen har en konservativ profil och ligger i krig mot vänsteretablissemanget. Bland annat visas detta genom att vänsteraktivistiska Wikipedia uppmanar sina skribenter att censurera tidningen, och beskriver på sin webbplats tidningens politik som "Conservative, British Union of Fascists".

Samma höga standard avkrävs dock inte vänstertidningar som Aftonbladet, trots att Aftonbladet själva skriver i en artikel: "Aftonbladet stödjer Hitlers stormaktsambitioner".

Nu har tidningen The Daily Mail avslöjat att hela Black Lives Matters "protesterna" (våldsbejakande extremismen) bygger på en lögn. Detta efter att ha publicerat videofilmen från gripandet av den multikriminelle och drogpåverkade George Floyd.

Hela den ocensurerade filmen från George Floyds tragiska dödsfall.

Under flera månader har "journalister" (aktivister), vänsterpolitker och huliganer utnyttjat Floyds tragiska död för att skapa en våg av terror i USA, som dödat hundratals.

Syftet med att vänsterpolitiker beordrar Polisen att tillåta att terrorister slår sönder städer och dödar hundratals människor har naturligtvis väldigt lite att göra med "svarta liv". Det handlar om att destabilisera USA.

New Yorks polischef om journalisterna: "Sluta behandla oss som djur och bovar och börja behandla oss med lite respekt ... Våra politiker övergav oss. Pressen hetsar mot oss. Det är äckligt!"

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.