EXTREMISM
 

Sveriges Radio raderar vänsterextrem propaganda

"Hatiska kommentarer" En vänsterextrem propagandaartikel har publicerats och sedan raderats av P4 Gävleborg. En granskning visar att alla "journalisterna" bakom artikeln egentligen är vänsterextremister.

På torsdagen publicerade fyra vänsteraktivister på Sveriges Radio (SR) P4 Gävleborg vänsterextrem propaganda på Facebook. Propagandan utmålade Polsen som rasistisk och försökte få människor med vit hudfärg att känna skuld över saker de inte gjort.

- SVT/SR är rena vänsteraktivister, skrämmande att de inte inser det själva, SVT/SR måste läggas ned och därefter en ny demokratisk kanal skapas med anställda som har olika åsikter, inte enbart vänsterns extrema åsikter som råder idag.

Idag finns inget förtroende för SVT/SR, propagandan de spottar ut är för vidrig, majoriteten av Svenskarna är inte vänster och framförallt inte vänsteraktivister...

SVT/SR är idag ett rent hot mot vår demokrati, det vågar jag säga, kommenterar en medborgare på sociala medier.

En granskning som den förre riksdagsledamoten Kent Ekeroths tidning Samhällsnytt gjort visar att samtliga så kallade "journalister" (aktivister) på SR som stod bakom propagandan (Kasper Englund, Liss Thunberg, Patricia Ståhl och Wenda Hajo) är vänsterextremister som privat delar vänsterextrem propaganda.

Bland den extrema propagandan som journalisterna delat finns bland annat flera anarkistiska organisationer samt Feministiskt Initiativ. Även organisationer som den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism pekar ut som "våldsbejakande extremism" finns med bland extremistorganisationerna vissa ur journalistkvartetten lyft fram.

Som man kan förvänta sig mötte den vänsterextrema propagandan stor kritik i sociala medier. Även om de flesta "journalister" på Sveriges Radio är vänsterextrema, är inte så många andra det.

Den massiva kritiken mot den öppna propagandan ledde till slut till att Sveriges Radio raderade sin opinionsbildning. Enligt P4 Gävleborgs kanalchef och ansvarig utgivare Kerstin Carlsson raderades propagandan på grund av de "hatiska kommentarer" som inlägget fick.

Det förefaller alltså som att kanalchefen Kerstin Carlsson anser att vänsterextrem propaganda är "journalistik", "trovärdig och opartisk" samt "oberoende i förhållande till politiska särintressen".

Därför måste slutsatsen bli för alla som inte är vänsterextrema att Sveriges Radio måste läggas ned och skattemiljarderna satsas på att bygga upp samhället istället för att bryta ned det.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.