DET NYA SVERIGE
 

Barnen grät när ung man sköts ned i Gävle

"Alla skriker i panik" Som en skolskjutning, beskrivs situationen i Gävle när en ung man sköts från ett motorfordon.

Tidigare i veckan skrattade barn i Gävle när de strax före midnatt sköt ned en man i de centrala delarna av staden.

- De skrattade, sedan hörde jag skott, berättar ett vittne.

Igår kväll sköts en till man i Gävle, denna gång i den utländskt präglade stadsdelen Andersberg. Denna gång var barnens roll i skjutningen en annan:

- Barnen ramlade och for, grät och skrek. Vuxna grät och skrek. Det var som de här skolskjutningarna. Alla skriker i panik, rent kaos alltså, berättar en svensk mamma.

Skjutningen inträffade vid 20-tiden igår kväll. Flera personer larmade om mordförsöket och polis och ambulans sändes till platsen. Där hittades en man i 25-årsåldern med skottskador som gömt sig vid ett soprum. Mannen fördes därefter med ambulans till sjukhuset i Gävle.

- Enligt en närstående källa som jobbar på sjukhuset så blev BO skjuten med 4 skott i bröstet. Troligtvis förd till Akademiska, skriver en Gävlebo på sociala medier.

- Han har tidigare skjutits i bröstet men då burit skyddsväst, denna gång ska han ha skjutits i ryggen springandes från bilen... Oklart om han haft västen eller inte. Ryktet säger nej, svarar en annan.

Medan regeringen riktar sin uppmärksamhet mot inbillad rasism inom Polisen, och lika inbillade problem som att havsytan plötsligt skulle höjas tio meter och dränka alla, har de verkliga problemen i samhället växt och allt färre medborgare har råd att köpa sig en fristad.

- Tänk vad mycket pengar detta kostar. Tänk vilket rikt land Sverige skulle kunna vara.

Tänk om alla pengar detta kostar skulle läggas på skola, barn- och äldreomsorg, polis och sjukvård istället. Vi kanske till och med skulle ha möjlighet att försöka hänga med i den tekniska utvecklingen som sker i världen just nu, kommenterar en medborgare.

- Det jag säger, är själv halv-svensk och massinvandringen förstör inte bara för etniska svenskar den förstör för oss 2-3- generationen invandrare eller vad man nu kallas om man är halv svensk. Stoppa sjuklövern och rösta SD nästa val, kommenterar an annan.

Socialdemokraterna har styrt Gävle nästan 100 år i rad och Polisen i Gävle är hårt politiskt styrd av partiet. Därför har den inte möjlighet att stoppa den växande brottsligheten, utan tvingas rikta sitt fokus mot inbillade problem.

 
LÄS MER
 

►Barn grät när man sköts ned i Gävle

►Barn anhållna för skottlossning

►Gävle-bloggaren var efterlyst för IS-terrorism

►Gävle kommun håller på att krascha

►EBO-debatten har nått Gävle

►Bilar bränns varje natt i Gävle

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.