DET NYA SVERIGE
 

Barnen grät när ung man sköts ned i Gävle

"Alla skriker i panik" Som en skolskjutning, beskrivs situationen i Gävle när en ung man sköts från ett motorfordon.

Tidigare i veckan skrattade barn i Gävle när de strax före midnatt sköt ned en man i de centrala delarna av staden.

- De skrattade, sedan hörde jag skott, berättar ett vittne.

Igår kväll sköts en till man i Gävle, denna gång i den utländskt präglade stadsdelen Andersberg. Denna gång var barnens roll i skjutningen en annan:

- Barnen ramlade och for, grät och skrek. Vuxna grät och skrek. Det var som de här skolskjutningarna. Alla skriker i panik, rent kaos alltså, berättar en svensk mamma.

Skjutningen inträffade vid 20-tiden igår kväll. Flera personer larmade om mordförsöket och polis och ambulans sändes till platsen. Där hittades en man i 25-årsåldern med skottskador som gömt sig vid ett soprum. Mannen fördes därefter med ambulans till sjukhuset i Gävle.

- Enligt en närstående källa som jobbar på sjukhuset så blev BO skjuten med 4 skott i bröstet. Troligtvis förd till Akademiska, skriver en Gävlebo på sociala medier.

- Han har tidigare skjutits i bröstet men då burit skyddsväst, denna gång ska han ha skjutits i ryggen springandes från bilen... Oklart om han haft västen eller inte. Ryktet säger nej, svarar en annan.

Medan regeringen riktar sin uppmärksamhet mot inbillad rasism inom Polisen, och lika inbillade problem som att havsytan plötsligt skulle höjas tio meter och dränka alla, har de verkliga problemen i samhället växt och allt färre medborgare har råd att köpa sig en fristad.

- Tänk vad mycket pengar detta kostar. Tänk vilket rikt land Sverige skulle kunna vara.

Tänk om alla pengar detta kostar skulle läggas på skola, barn- och äldreomsorg, polis och sjukvård istället. Vi kanske till och med skulle ha möjlighet att försöka hänga med i den tekniska utvecklingen som sker i världen just nu, kommenterar en medborgare.

- Det jag säger, är själv halv-svensk och massinvandringen förstör inte bara för etniska svenskar den förstör för oss 2-3- generationen invandrare eller vad man nu kallas om man är halv svensk. Stoppa sjuklövern och rösta SD nästa val, kommenterar an annan.

Socialdemokraterna har styrt Gävle nästan 100 år i rad och Polisen i Gävle är hårt politiskt styrd av partiet. Därför har den inte möjlighet att stoppa den växande brottsligheten, utan tvingas rikta sitt fokus mot inbillade problem.

 
LÄS MER
 

►Barn grät när man sköts ned i Gävle

►Barn anhållna för skottlossning

►Gävle-bloggaren var efterlyst för IS-terrorism

►Gävle kommun håller på att krascha

►EBO-debatten har nått Gävle

►Bilar bränns varje natt i Gävle

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.