DRAIN THE SWAMP
 

Vänsterns sexhandel med barn blir valfråga

Epsteins ö-granne avslöjad Vänsteretablissemanget ger skattepengar till RFSU som hjälper vänsteretablissemanget att prostituera barn. Militären i USA gör motstånd.

Igår började den kontroversiella vänsterkanalen Netflix att sprida trailern till sin tv-serie "Cuties" som ska normalisera vänsterns sexhandel med barn. Samtidigt har sexhandeln med kvinnor och barn, så kallad trafficking, blivit en valfråga i USA.

Öarna i Karibien som ägs av Biden-familjen och Epstein och som besöktes av den påstådde sexmissbrukaren Bill Clinton är åter i blickfånget, liksom de många kopplingarna mellan vänsterledare och den internationella sexhandeln med barn.

VIDEOBEVIS: RFSU ger barnsexhandlare råd om hur barn under 15 år bäst ska prostitueras i samband med aborter.

Media, Hollywood och politikeretablissemanget är på pedofilernas sida, medan militären är på president Trumps sida.

Bild: Anna Paulina Luna

Från militären kommer nu politiker som Anna Paulina Luna.

Vänstermedia har svårt att öppet försvara sexhandeln med barn, och försöker dels att mörka kampanjen mot den, dels att desperat slå mot QAnon-"konspirationsteorin" som kommit med flera stora avslöjanden. President Trump vägrar ta avstånd från QAnon och trollar journalisterna:

Bild: Faksimil

Enligt en populär teori på Internet är det Donald Trump som är Q+

Typisk Q drop: Responstiden var 18 minuter.

Sloganen WWG1WGA står för Where we go one we go all.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.