TERRORISM
 

Flera skjutna när Antifa/BLM-terrorister kravallade

USA nära inbördeskrig Många blev skjutna inatt när Antifa-ledda terrorister slog sönder vänsterstyrda städer i USA, som ett led i "Demokratiska partiets" valrörelse.

Flera personer blev inatt skjutna när terrorgruppen Antifa ledde "BLM-protester" i flera vänsterstyrda amerikanska städer. Städer i USA som styrs av de så kallade "Demokraterna" har bakbundit Polisen och tvingar dem att se på medan vänsterterrorister förstör samhället.

Syftet med terrorn är att förstöra samhällsekonomin som blomstrat under presidents Trump styre. Media samarbetar med terroristerna och kallar deras härjningar "fredliga protester".

Alternativmedias medborgarjournalister varav vissa är knutna till Infowars har inatt filmat inne i städer där Polisen kapitulerat inför vänstervåldet.

I en av filmerna verkar en vänsterväljare ha skjutits i huvudet. I en följande sekvens syns hur vänsterväljare skjuts ned med maskingevär i samband med att de attackerar en man som jagats och hamnat på marken.

Lägg märke till att medborgarjournalisterna har en säkerhetsgrupp beväpnade med automatgevär.

I slutet av videon syns en beväpnad grupp som skulle kunna vara en anti-afa milis som bevakar en byggnad eller ett bostadsområde i Kenosha i Wisconsin.

I en av videofilmerna från händelsen verkar det som att den misstänkte skytten springer mot de blinkande polispansarbilarna. Polisen står och ser på medan vänsterextremisterna terroriserar samhället men kör sedan fram sina pansarbilar mot de nedskjutna extremisterna, varav minst en också är beväpnad.

Enligt vissa uppgifter är den misstänkte skytten en 17-årig BLM-positiv libertarian som dock befann sig på platsen beväpnad för att skydda en lokal affärsmans egendom. Det är mycket möjligt att denna pojke blev oskyldigt anklagad för den första skjutningen och därefter jagad av vänstermobben.

Vänsteretablissemangets media mörkar våldet och kallar terrorismen "fredliga demonstrationer".

Jacob Blake används som ursäkt för terrorn

Vänsterterrorismen i Kenosha igångsattes av "Demokraterna" efter att en kriminell svart man skottskadats allvarligt av polisen i samband med ett bråk. Den skadade mannens mamma hävdar dock att han är missnöjd med terrorn och att hon ber för alla polismäns säkerhet.

Givetvis mörkar vänstermedia att mannen tidigare bland annat varit åtalad för sexbrott, kvinnofridsbrott och våld mot polisman. Istället målas en ensidig bild upp av en 6-barnspappa som älskar sina barn.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.