TERRORISM
 

Beväpnad kriminell satanist sköts i självförsvar

"Eldigt fredliga protester" Media ljög när de påstod att Polisen sköt en obeväpnad man i Kenosha. I de påföljande av journalister skapade "eldigt fredliga" protesterna sköts tre vänsterväljare varav den överlevande är en kriminell anarkistisk satanist som vid tillfället var beväpnad med en olaglig pistol. De ihjälskjutna var dömda för pedofili och kvinnofridsbrott.

Bild: Faksimil

"Eldigt fredliga protester"... CNN är kungen av Fake News.

Nu avslöjas att den kriminelle mannen som sköts av polismän i Kenosha var beväpnad med kniv, och att vänstermedia i USA och Sverige ljög för sina naiva läsare när de påstod att Polisen "sköt en obeväpnad 6-barnspappa i ryggen".

Medias falska nyheter skapade en terroristledd våldsvåg i staden med flera dödade, plundrade butiker och uppeldade bilar och fastigheter.

Mer samhällsviktig information har även framkommit om de skjutna vänsterextremisterna. Tre vänsterväljare sköts igår natt varav två dödades. Den tredje har fått mer uppmärksamhet eftersom han överlevde och ropade på hjälp:

Det har visat sig att vänsterextremisten är en kriminell satanistisk anarkist som vid tillfället var beväpnad med pistol, trots att han som dömd brottsling inte hade rätt att vara det.

På filmen från händelsen ses hur den liggande 17-årige skytten först hejdar sig när den kriminelle satanistiske anarkisten låtsas vara obeväpnad, men sedan skjuter när den satanistiske vänsterväljaren plötsligt riktar en pistol mot hans huvud.

Skottet träffar satanisten i samma arm som han håller pistolen i och tryckvågen gör att armen exploderar. Runt halsen har satanisten en symbol som åkallar Djävulen, samma symbol som användes på det så kallade "Demokratiska partiets" konvent nyligen. Symbolen har sedan tidigare varit starkt knuten till kändisar som stödjer vänsterns sexhandeln med barn.

Bild: Faksimil

"Demokratiska" partiets nya symbol för tankarna till satanism och vänsterelitens sexhandel med barn.

Ihjälskjutna vänsterextremister dömda för kvinnofridsbrott och sexbrott mot barn

De två ihjälskjutna vänsterväljarna var även de dömda brottslingar.

Den kortväxte vänsterjudiske kommunisten Joseph Rosenbaum var den förste att bli skjuten i samband med att han skrek "Skjut mig, skjut mig nigger!" och med våld attackerade en anti-afa grupp.

Vänsterväljaren Rosenbaum var en registrerad sexförbrytare och dömdes för två år sedan för våldtäkt eller sexuellt övergrepp mot barn.

Den andre dödade vänsterextremisten sköts när han maskerad slog den liggande 17-åringen i huvudet med en skateboard. Vänsterextremisten var tidigare dömd för misshandel och kvinnofridsbrott.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.