TERRORISM
 

Journalisternas falska nyheter skapar terrorism

Brottslingar görs till hjältar Vänsterns media skapar terrorism och destabiliserar samhället genom medvetet falska nyheter.

Den 25 Maj avled den kriminelle George Floyd under ett polisingripande. Enligt den officiella obduktionen dog Floyd av en hjärtattack efter att ha överdoserat drogen Fentanyl med tre gånger den dödliga dosen.

Men vänsterjournalister använde det tragiska dödsfallet till att skapa falska nyheter som smutskastade Polisen och destabiliserade samhället. Enligt "journalisterna" (egentligen vänsteraktivister) mördades Floyd av Polisen för att Floyd var "svart" och "Polisen är rasister".

Med hjälp av sina falska påhittade nyheter hetsade vänsterjournalisterna vänsterväljare till att under flera månaders tid kravalla och begå mord, grov misshandel, våld mot tjänsteman, mordbränder och terrorism.

Motivet är uppenbarligen att förstöra för USA:s president Donald Trump och hjälpa det så kallade "Demokratiska partiet" i deras presidentvalskampanj. Många vänsterextremister hävdar att planen är att Trump ska förlora valet, och därefter ska våldet upphöra. Men vänsterledaren Kamala Harris hotar med att våldet "aldrig" kommer att upphöra.

Command and control innehas dock av "journalisterna", som sannolikt kommer att sluta att hetsa vänsterväljare till våldsdåd efter valet om Trump förlorar. Annars kommer våldet att eskaleras och utmynna i ett försök till statskupp.

Hillary Clinton har nämligen uppmanat "Demokraterna" att vägra erkänna valresultatet om Donald Trump vinner igen, och högt uppsatta "demokrater" talar redan öppet om att avsätta presidenten i en militärkupp.

En militärkupp kommer sannolikt att leda till inbördeskrig, då det finns många militärt beväpnade grupper i USA, inklusive nationalgardet och Polisen som har som uppgift att skydda presidenten mot just kupper.

Trots att videofilmer sprids överallt på sociala medier som visar på morden, bränderna och terrorismen mörkar vänsteretablissemangets medier allt detta och påstår lögnaktigt att det rör sig om "fredliga protester".

Bild: Faksimil

Typisk falsk nyhet från vänsterkanalen CNN.

Terrorn drabbar bara vänsterstyrda städer, eftersom vänsterpolitikerna som styr städerna har bakbundit Polisen och tvingar dem att stå och se på när vänsterns väljare terroriserar samhället.

Det så kallade rättssystemet är till stora delar i händerna på vänstern, och låter systematiskt bli att åtala vänsterterroristerna. Istället åtalas offren för terrorismen, som i fallet med överklassmakarna McCloskey (båda advokater) som ställde sig beväpnade på sin veranda när vänsterextremister bröt sig in genom en låst grind för att vandalisera och hota människorna i bostadområdet.

Dessutom tillåter betaltjänster på Internet insamlingar på tiotals miljoner kronor för att betala för vänsterextremisternas borgen, juridiska skydd och rättegångskostnader, samtidigt som de i flera fall förbjudit insamlingar till brottsoffren.

Falsk nyhet startade terrorn i Kenosha

Den 23 Augusti sköt Polisen den efterlyste knivbeväpnade brottslingen Jacob Blake med fyra kulor, efter att Blake först blivit skjuten med en elpistol. Blake var arg och gick runt med en kniv i handen och vägrade att lyda polismännens order. Istället sträckte han sig in i sin bil efter något och blev då skjuten varpå han tappade kniven på golvet.

Även denna gång använde vänsterjournalister den tragiska händelsen för att med hjälp av falska nyheter hetsa vänsterväljare till terrordåd. I de falska nyheter som producerades påstods återigen att Polisen mördat mannen för att han var "svart" och "Polisen är rasister".

För att göra människor arga och hetsa vänsterväljare till att begå våldshandlingar ljög "journalisterna" och påstod felaktigt att Blake var "obeväpnad". Antalet kulor han sköts med överdrevs, att Blake var dömd kriminell och efterlyst mörkades, och istället målades en vinklad bild upp av Blake som en fredlig sexbarnspappa vars liv kretsade kring sina många barn.

Kenosha styrs av de så kallade "Demokraterna", alltså samma vänsterextremister som terroriserar vanligt folk i vänsterstyrda städer. Därför beordrades Polisen i Kenosha att inte ingripa mot den terrorism som vänsterjournalisternas falska nyheter skapat.

Polisen i Kenosha har pansarbilar, och sitter nu i dessa och tittar på, medan terroristerna bränner ned och vandaliserar människors bilar, lokala företag, kommunhuset, postkontoret, bibliotek, flera skolor och museum som exempelvis Dinosaurie museumet.

Från sina pansarbilar uppmanar Polisen laglydiga medborgare att inte försvara sina fastigheter när dessa blir attackerade av vänsterextremisterna.

17-årige Kyle skjuter tre vänsterextremister

Det är till denna stad, kontrollerad av vänsterterrorister, som 17-årige Kyle kommer. Kyle är libertarian och ansluter sig till en libertariansk anti-afa milis där en av ledarna är en svart man.

Utifrån sin principiellt anti-statliga ideologi stödjer anti-afa milisen BLM-protesterna så länge som dessa riktar sig mot staten. Istället är man där för att skydda privatpersoner och privat egendom mot Antifas terror.

Kyle är sjukvårdare och har som uppgift att skydda en lokal företagares egendom och hjälpa människor som skadats i kravallerna, både privatpersoner och BLM-aktivister. På ryggen har han en sjukvårdsväska och på magen ett halvautomatiskt gevär.

Under natten kommer han, vad det verkar, att skjuta tre brottsbelastade vänsterterrorister i självförsvar: Först en dömd pedofil, sedan en notorisk kvinnomisshandlare som försökt fängsla och strypa sin flickvän, och därefter en kriminell satanist.

På videofilmer från kvällen kan ses hur den mer än dubbelt så gamla pedofilen skriker "Skjut mig, skjut mig nigger!" och jagar Kyle och kastar saker på honom. När pedofilen hinner upp Kyle och attackerar honom fysiskt skjuts han i huvudet, vilket kan bero på att han är kortväxt.

Kyle ringer då omedelbart vad som verkar vara ett pliktskyldigt larmsamtal till Polisen, och säger att han har skjutit en man.

När Kyle lämnar platsen och joggandes tar sig fram mot de kastrerade poliserna som sitter i pansarbilarna och tittar på, så börjar vänsterterroristerna att jaga och försöka att döda honom.

Medan Polisen tittar på attackeras Kyle bakifrån av flera personer och faller till marken. En vänsterväljare hoppar på hans huvud, men skräms bort när Kyle avfyrar ett skott.

Trots varningsskottet försöker därefter den maskerade kvinnostryparen att mörda Kyle genom att slå sönder hans huvud med en skateboard och samtidigt ta hans vapen. Liggandes ned på asfalten med mängder av vänsterextremister runtom sig skjuter då Kyle den attackerande vänsterextremisten mot överdelen av kroppen.

Trots det uppenbart dödande skottet springer omedelbart satanisten fram och försöker attackera Kyle, men hejdar sig när Kyle liggandes riktar sitt gevär mot honom. Satanisten försöker lura Kyle att han är fredlig, samtidigt som han tar fram en pistol och riktar den mot Kyles huvud utan att Kyle ska se det. Kyle skjuter då satanisten och skottet träffar armen som håller i pistolen.

Kyle reser sig därefter upp och går lugnt därifrån. Han vänder ryggen mot den skottskadade skrikande satanisten som fortfarande håller pistolen i den nu kraftlösa armen. I bakgrunden hörs flera skottsalvor från intilliggande gator.

Det orädda agerandet liksom ideologin i sig kan tyda på att Kyle till sin personlighet är lite åt det autistiska hållet.

I slutet av videon ses Kyle springa till poliserna i pansarbilarna med händerna uppsträckta för att överlämna sig. Men poliserna i pansarbilar ignorerar honom och kör istället fram till de skottskadade vänsterextremisterna för att hjälpa dessa. Kyle går då fram till en polisbil och är på väg att sätta sig i den men poliserna skriker "försvinn härifrån".

"Journalisternas" falska nyheter är nu att Kyle är med i en "Vit Makt-grupp" (som leds av en "svart" man) och att Kyle flydde från Polisen som var på platsen.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.