TERRORISM
 

Antifa avrättade fredlig förbipasserande

Terrororganisationen Antifa USA tog ett steg närmare inbördeskrig idag när "Demokraternas" terrorgrupp Antifa avrättade en fredlig Trump-anhängare. Samtidigt meddelar militärens högste chef att militären inte kommer att delta i "Demokraternas" planerade statskupp, som de nu öppet talar om i parlamentet.

USA:s mest vänsterextrema stad Portland styrs av vänsterextremister som förbjudit Polisen att ingripa mot terrorstämplade Antifas härjningar. Igår sköt två Antifa-terrorister ihjäl en obeväpnad man som fredligt passerade förbi dem på gatan.

Den mördade mannen ska ha varit anhängare av USA:s president Donald Trump, och kan ha identifierats genom att han var med i en kristen bönegrupp.

Efter det politiska mordet samlades Antifa-terroristerna och hurrade tillsammans för att hylla det sanslösa mordet:

Mordet skedde samma dag som Trump-supportrar hade hållit en fredlig demonstration i staden till stöd för Polisen.

USA:s minister för inrikes säkerhet Chad Wolf sade igår att Antifa "är definitionen för inhemsk terrorism".

Vänstervåldet i USA har sedan länge spårat ur fullständigt i städer styrda av vänstern, och det så kallade "Demokratiska partiet" sitter nu fast i en rävsax. Stoppar man inte våldet ökar stödet för Trump. Men skickar man Polisen på sina egna terrorister demoraliserar man sina egna väljare.

Dessutom framkommer allt fler uppgifter om att "någon" sponsrar vänsterterroristerna och flyger dem mellan städer och låter dem bo på fina hotell:

Militären stödjer Trump - säger nej till militärkupp

Samtidigt framkommer uppgifter om att Pentagon avslöjat ett försök till statskupp i USA. Militärens högsta befälhavare har gått ut och sagt att militären inte kommer att stödja "Demokraternas" kuppförsök:

Kupplanerna verkar ha kopplingar till "Demokratiska" CIA-agenter, som skickats in i politiken för att påverka den. Resultatet är att det finns "demokrater" inom CIA som på ett myndighetsaktivistiskt sätt samverkar med "Demokratiska" politiker, för att skapa politiska skandaler som syftar till att skada regeringen.

Utvecklingen förstärker bilden av att CIA till stora delar står på "Demokraternas" sida, och att militären står på Trumps sida. Som man kan förvänta sig har fler militärer än vanligt valt att bli politiker.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.