KORRUMPERADE POLITIKER
 

Peab betalade Socialdemokraternas valkampanj

Fick byggjobb i gengäld Kriminella och genomkorrupta byggföretaget Peab står åter i centrum för en politisk skandal.

Byggföretaget Peab har stått i centrum i de senaste årens stora rättegångar i skandalkommunen Östersund gällande grov ekonomisk brottslighet. Den gången samarbetade Peab med kriminella med kopplingar till underrättelsetjänsten, som med olagliga metoder gjorde bollklubben ÖFK politiskt vänsterextrem, anti-svensk och internationellt känd.

Sedan tidigare är det allmänt känt bland alla med någon sorts insyn i byggsektorn att Peab är djupt korrumperat och att mutor är en del av företagets affärsidé. Men nu avslöjas att mutorna inte bara gäller kunder och underleverantörer. Även landets politiker är inblandade.

Uppdrag granskning avslöjar idag att Peab sannolikt mutat lika korrumperade Socialdemokraterna i Sigtuna kommun.

Bland annat har ökända Peab betalat valaffischer och valstugor åt Socialdemokraterna. Valaffischerna var gigantiska, hela 7 x 10 meter stora, och konkurrerade helt ut de övriga partiernas skruttiga affischer. Socialdemokraterna gjorde följaktligen sitt bästa val någonsin med hela 42 procent av rösterna.

I gengäld verkar Socialdemokraterna ha lovat Peab att få bygga fler utanförskapsområden för att fylla på kommunen med fler av partiets kärnväljare. Detta skedde utan att Peab behövde konkurrera i enligt lagen om offentlig upphandling.

Socialdemokraterna förlorade makten i Sigtuna 2018 efter flera skandaler som gällde bland annat illegal spelverksamhet och avslöjanden om partiets gynnande av syrianska föreningar.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.