KORRUMPERADE POLITIKER
 

Dokumentär om SVT:s familjedynastier

Korrumperade vänsterextremister En ny dokumentär beskriver korruptionen på statliga "Public service", och hur vänsterextremister lyckats skapa familjedynastier på SVT och SR.

Förra månaden gick journalisten och författaren Christian Palme ut och riktade hård kritik mot den socialdemokratiskt beroende statstelevisionen och statsradion. Palme liknande situationen i Sverige med den inom östblocket innan Berlinmurens fall:

"De har gigantiska skygglappar för att filtrera bort den dystra verkligheten i landet, de är genomkorrumperade och mycket privilegierade, men absolut övertygade om det existerande systemets förträfflighet."

Palme är son till Olof Palmes kusin och har liksom statsministern Palme arbetat för den militära underrättelsetjänsten. Enligt Palme "saknar [den typiske SVT-journalisten] helt konsekvenstänkande" "och deras främsta mål är att använda sin mediemakt till att ”förändra världen”."

Den före detta underrättelseanalytikern Palme tipsar också om att "före den guldkantade pensioneringen med goda tjänstepensioner har de ett projekt kvar i livet: att med bistånd av kontaktnätet mygla in sina barn" i det så kallade Public service.

Nu har den borgerliga opinionsbildaren SwebbTV gjort en kort dokumentär om just familjedynastierna på SVT:

SVT:s nya Dynasti-journalist: "Därför vägrar jag att älska mitt land".

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.