TERRORISM
 

Polisen sköt Antifa-terrorist

"Det såg ut som ett tv-spel" Antifa-terroristen som mördade en Trump-väljare har skjutits ihjäl av US Marshals i Olympia. Antifa-terroristen som sköts ihjäl i förra veckan i Kenosha var dömd för att ha våldtagit pojkar i åldern 9-11 år.

Antifa-terroristen som mördade en Trump-väljare på öppen gata i Portland har dödats av Polisen. Polisinsatsen leddes av U.S. Marshals Violent Offender Task Force och ska ha skett i Olympia söder om Seattle.

Enligt två vittnen hoppade vänsterterroristen ut ur en bil och sköt med vad som uppfattades som en automatkarbin mot två omärkta SUV:ar. Fyra poliser från flera polisstyrkor besvarade då elden och sköt ihjäl terroristen. Sammanlagt avlossades ett 50-tal skott.

"Det såg ut som ett tv-spel", berättar två vittnen till händelsen.

Kort innan dödsskjutningen av Antifa-terroristen intervjuades han av vänstersajten Vice. I intervjun framgick att terroristen hade "massor av advokater" som rådgivare. Men vem som betalade för alla dessa advokater efterforskades aldrig.

Det är sedan tidigare känt att "någon" sponsrar terroristerna med bland annat flygbiljetter, hotellrum och borgenspengar. I intervjun med vänsterjournalisterna påstod Antifa-terroristen att mordet kändes som starten för ett inbördeskrig.

Detta stärker uppfattningen att terroristernas så kallade "protester" är ett samordnat försök till Color revolution.

Den nu dödade Antifa-terroristen greps tidigare i sommar då han beväpnad och full på knark tävlade mot sin omyndiga tonårsson i fortkörning på en motorväg. I bilen satt även hans 11-åriga dotter och en katt och en hund.

Kort efter vansinneskörningen hävdade vänsterextremisten på sociala medier:

"I am 100% ANTIFA all the way! I am willing to fight for my brothers and sisters!"

Antifa-pedofilen våldtog småpojkar

Samtidigt med Polisens dödsskjutning av Antifa-terroristen avslöjar nu grävande medborgarjournalister att Antifa-pedofilen Rosenbaum som sköts i självförsvar i Kenosha har suttit i fängelse i tolv år för att ha våldtagit fem pojkar i åldern 9-11 år.

Antifa-pedofilen kom i kontakt med barnen efter att han tvingats lämna sin mammas bostad och efter detta bodde hos bekanta. Förutom att våldta småpojkarna oralt och analt brännmärkte även Antifa-pedofilen sina offer.

Antifa-pedofilen sköts i huvudet point blank i Kenosha när han jagade en minderårig tonåring som var beväpnad med en halvautomatisk karbin.

Ytterligare två Antifa-terrorister sköts därefter, en notorisk kvinnomisshandlare och en satanistisk inbrottstjuv.

- Han försökte fly från dem antar jag och föll. Och de attackerade honom väldigt våldsamt.

-Han var i väldigt stor knipa. Han skulle troligtvis ha blivit dödad, kommenterade president Donald Trump.

Men åklagare från det så kallade "Demokratiska" partiet som är allierade med terroristerna har trots uppenbara bevis på motsatsen häktet den minderåriga pojken som attackerades av Antifa-pedofilen, för planerat mord.

Vänsterkorruptionen inom rättsväsendet blir än mer övertydlig av det faktum att den överlevande Antifa-satanisten som sköts i sin pistolbeväpnade arm inte har gripits trots att han kan ses på film när han attackerar pojken.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.