TERRORISM
 

Ny universitetskurs: Så gör du statskupp

Statskuppskunskap En ny universitetsutbildning i USA lovar att lära studenterna hur man "störtar en sittande regering".

Hur man gör statskupp och kuppar bort demokratiskt valda regimer har tidigare varit kunskaper som endast delats mellan ett begränsat antal experter. Men nu börjar universiteten erbjuda allmänheten utbildningar i ämnet.

Washington and Lee Universitetet i Virginia, relativt nära CIA:s högkvarter, erbjuder nu kursen "How to Overthrow the State?"

Den nya populära universitetskursen "placerar varje elev i spetsen för en folklig revolutionär rörelse som syftar till att störta en sittande regering och skapa ett bättre samhälle."

"Hur kommer du gripa makten? Hur kan du kommunicera med massorna? Hur planerar du att förbättra människors liv? Hur ska du hantera det förflutna?", är frågeställningar ur kursmaterialet.

Givetvis ingår Ernesto "Che" Guevara i kurslitteraturen. Kursdeltagarna ska självklart skriva sitt eget Manifest, och även skriva en övertygande essä om hur "historien ska skrivas om".

Att denna samhällsomstörtande utbildning släpps just nu kan förklaras av det pågående försöket till Color revolution i USA, mot den demokratiskt valda presidenten Donald Trump.

President Trump å sin sida har svarat med att rensa den federala staten från kulturmarxistiska kurser som påtvingas medarbetarna av myndighetsaktivister.

I Sverige handlar sådana kurser ofta om HBTQ, medan det i USA oftast handlar om "kritiska vithetsstudier" där anställda med vit hudfärg beskylls för saker de inte har gjort och tvingas till att hata sig själva och varandra.

Kritiken mot de impopulära "utbildningarna" har varit stor i USA. Myndighetsaktivisterna har beskyllts både för att lära statligt anställda att hata sitt eget land, och för att skapa splittring mellan vanligt folk i syfte att ta fokus från att klassklyftorna rekordökar.

Det återstår att se om den nya universitetskursen i statskuppskunskap kommer att inkludera information om vilka miljardärer som sponsrar statskupperna.

 
LÄS MER
 

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.