TERRORISM
 

Nytt terrordåd av Antifa

Körde över man på begravning Allt fler människor mördas av terrorgruppen Antifa. Nu höjs röster i Riksdagen för att kriminalisera deltagande i gruppen, något som kan bli verklighet efter valet 2022.

För drygt en vecka sedan avrättade terrorgruppen Antifa/AFA en förbipasserande Trump-väljare mitt på öppen gata i den av vänsterextremister styrda staden Portland. Politikerna hade beordrat Polisen att låta terrorgruppen ta över staden, och den mördade mannen kunde identifieras av terroristerna genom att han bar en hatt med ett märke från en kristen bönegrupp.

Antifa-terroristen som höll i vapnet när terrorgruppen mördade den fredlige medborgaren blev några dagar senare själv brutalt dödad i en skottväxling med US Marshals, där ett 50-tal skott avlossades.

I samband med en minnesceremoni för den terrormördade mannen i Portland genomförde Antifa under helgen ännu en terrorattack. Denna gång körde man över en av de fredliga mötesdeltagarna med ett motorfordon.

Antifa i USA är en avknoppning av Antifa Sverige, och terrorattentatet kan vara inspirerat av Islamiska Statens terrordåd mot Stockholm 2017, som genomfördes på exakt samma sätt.

Våldet från terrorgruppen har trappats upp den senaste tiden efter att medlemmar i gruppen misslyckades med att mörda en 17-åring i Kenosha. I attacken blev tre kriminella Antifa-medlemmar skjutna i självförsvar. Antifa-ledaren som startade attacken och sköts först var en dömd pedofil som våldtagit fem pojkar i nioårsåldern.

President Trump om mordförsöket på 17-årige Kyle.

Tidigare i sommar terrorklassade USA terrorgruppen Antifa/AFA. Efter detta begärde Sverigedemokraterna genom Björn Söder att Antifa/AFA terrorklassas även i Sverige. Socialdemokraterna besvarade genom Mikael Damberg begäran med ett nej, en månad efter sista svarsdatum.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.