TERRORISM
 

Nytt terrordåd av Antifa

Körde över man på begravning Allt fler människor mördas av terrorgruppen Antifa. Nu höjs röster i Riksdagen för att kriminalisera deltagande i gruppen, något som kan bli verklighet efter valet 2022.

För drygt en vecka sedan avrättade terrorgruppen Antifa/AFA en förbipasserande Trump-väljare mitt på öppen gata i den av vänsterextremister styrda staden Portland. Politikerna hade beordrat Polisen att låta terrorgruppen ta över staden, och den mördade mannen kunde identifieras av terroristerna genom att han bar en hatt med ett märke från en kristen bönegrupp.

Antifa-terroristen som höll i vapnet när terrorgruppen mördade den fredlige medborgaren blev några dagar senare själv brutalt dödad i en skottväxling med US Marshals, där ett 50-tal skott avlossades.

I samband med en minnesceremoni för den terrormördade mannen i Portland genomförde Antifa under helgen ännu en terrorattack. Denna gång körde man över en av de fredliga mötesdeltagarna med ett motorfordon.

Antifa i USA är en avknoppning av Antifa Sverige, och terrorattentatet kan vara inspirerat av Islamiska Statens terrordåd mot Stockholm 2017, som genomfördes på exakt samma sätt.

Våldet från terrorgruppen har trappats upp den senaste tiden efter att medlemmar i gruppen misslyckades med att mörda en 17-åring i Kenosha. I attacken blev tre kriminella Antifa-medlemmar skjutna i självförsvar. Antifa-ledaren som startade attacken och sköts först var en dömd pedofil som våldtagit fem pojkar i nioårsåldern.

President Trump om mordförsöket på 17-årige Kyle.

Tidigare i sommar terrorklassade USA terrorgruppen Antifa/AFA. Efter detta begärde Sverigedemokraterna genom Björn Söder att Antifa/AFA terrorklassas även i Sverige. Socialdemokraterna besvarade genom Mikael Damberg begäran med ett nej, en månad efter sista svarsdatum.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.