GLOBALISM
 

FN ska bygga en ny vänsterextrem värld med hjälp av Coronaviruset

Plandemin FN använder vänsterextrem retorik och hävdar att organisationen ska använda virus för att "bygga om samhällena" så att de blir mer vänster.

Förvänta er inte att Coronavirusepidemin kommer att bekämpas framgångsrikt av svenska myndigheter. FN har nämligen öppet gått ut med att organisationen ska använda virusepidemin för att skapa "mer jämlika samhällen".

Vad de fina orden om "jämlikhet" betyder i praktiken är dock att förinta medelklassen. När det sedan bara finns två klasser, den rikaste "1-procenten", och de försvagade 99-procenten, kommer samhällena att vara jämlika i FN:s förståelse av begreppet.

Alla människor lider av "Patriarkatet" hävdar FN, som leds av en man. Genom att angripa den påstådda sammansvärjningen "Patriarkatet" har vänstern lyckats avsätta kompetenta män från många maktpositioner, medan vänstermännen som står bakom angreppen givetvis inte avsatts.

Inte så förvånande var FN:s generalsekreterare Antonio Guterres tidgare ledare för Socialistinternationalen.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.