TERRORISM
 

Miljöpartistisk terrorattack i Söderhamn

Jaktdebattör attackerad på natten Regeringsanhängare utsatte i början av veckan en jaktdebattör i Söderhamn för en terrorattack medan han och dottern låg och sov.

Miljöpartistiska terrorister attackerade under natten till måndagen jaktdebattören Benneth Thyr i hans hem i Trönö i Söderhamn. Under attacken utsattes Thyrs hus och bil för skadegörelse, och jaktdebattören själv mordhotades i syfte att stoppa yttrandefriheten.

Terrorattacken skedde under natten och terroristerna tog sig in i Thyrs hus där han själv och dottern låg och sov. Efter attacken har dottern inte vågat sova hemma längre.

Jaktdebattören Benneth Thyr har tidigare varit ordförande för Dreverklubben i Gävleborg. I våras startade han en populär facebooksida som snabbt växt till omkring 6 000 medlemmar. Motivet till terrorattacken tros vara att stoppa Thyr och hans grupp från att diskutera regeringens rovdjurspolitik.

Enligt svenska lagar ägs inte rovdjuren av markägaren, utan av staten. I praktiken kan man se vargar, björnar och lodjur som Socialdemokraternas och Miljöpartiets husdjur. När regeringen inte håller koll på sina djur leder detta till att privatpersoners hundrar, får och getter blir dödade.

Det aktuella terrorattentatet kom i samband med att Thyrs diskussionsgrupp ska ha verkat för att regeringen ska tillåta medborgare att effektivare skydda sina tamdjur under pågående rovdjursangrepp.

Riksdagsledamoten och miljöpartisten Rebecka Le Moine är nu toppkandidat till att bli ny partiledare för Miljöpartiet. Le Moine har tidigare fått kritik för sin koppling till miljöpartistiska terrorister, bland annat i samband med att hon i Augusti förra året talade vid Rovdjursmarschen, ett arrangemang som anordnades av kriminella våldsorganisationer som Hunt Saboteurs.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.