TERRORISM
 

Miljöpartistisk terrorattack i Söderhamn

Jaktdebattör attackerad på natten Regeringsanhängare utsatte i början av veckan en jaktdebattör i Söderhamn för en terrorattack medan han och dottern låg och sov.

Miljöpartistiska terrorister attackerade under natten till måndagen jaktdebattören Benneth Thyr i hans hem i Trönö i Söderhamn. Under attacken utsattes Thyrs hus och bil för skadegörelse, och jaktdebattören själv mordhotades i syfte att stoppa yttrandefriheten.

Terrorattacken skedde under natten och terroristerna tog sig in i Thyrs hus där han själv och dottern låg och sov. Efter attacken har dottern inte vågat sova hemma längre.

Jaktdebattören Benneth Thyr har tidigare varit ordförande för Dreverklubben i Gävleborg. I våras startade han en populär facebooksida som snabbt växt till omkring 6 000 medlemmar. Motivet till terrorattacken tros vara att stoppa Thyr och hans grupp från att diskutera regeringens rovdjurspolitik.

Enligt svenska lagar ägs inte rovdjuren av markägaren, utan av staten. I praktiken kan man se vargar, björnar och lodjur som Socialdemokraternas och Miljöpartiets husdjur. När regeringen inte håller koll på sina djur leder detta till att privatpersoners hundrar, får och getter blir dödade.

Det aktuella terrorattentatet kom i samband med att Thyrs diskussionsgrupp ska ha verkat för att regeringen ska tillåta medborgare att effektivare skydda sina tamdjur under pågående rovdjursangrepp.

Riksdagsledamoten och miljöpartisten Rebecka Le Moine är nu toppkandidat till att bli ny partiledare för Miljöpartiet. Le Moine har tidigare fått kritik för sin koppling till miljöpartistiska terrorister, bland annat i samband med att hon i Augusti förra året talade vid Rovdjursmarschen, ett arrangemang som anordnades av kriminella våldsorganisationer som Hunt Saboteurs.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.