TERRORISM
 

Nytt vittnesmål om 911

"Chickenhawks" Donald Trumps presidentskap avslutar en era.

På 19-årsdagen berättar en CIA-psykiatriker om vilka som låg bakom terrorattacken 911.

Doktor Steve Pieczenik är en psykiatriker vars judiska föräldrar flydde från Förintelsen. Efter att först ha jobbat för CIA gick han sedan vidare till att jobba för utrikesministrarna under presidenterna Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan och George Bush den äldre, bland annat som anti-terrorist expert.

Som exempel sändes Pieczenik 1978 till Italien som speciellt sändebud för USA:s president, för att assistera med hanteringen av Italiens premiärminister Aldo Moro som kidnappats av terrorgruppen Röda Brigaderna. Kidnappningen och mordet på Moro var ett direkt resultat av den "Historiska kompromissen" (alliansen) mellan Kristdemokaterna, Katolska kyrkan och Kommunistpartiet.

Pieczenik har sedan jobbat för bland andra RAND Corporation, och suttit i styrelsen för globalistklubben Council on Foreign Relations. Under de åren var han även medförfattare till den medicinska artikeln "Mitochondrial dysfunction and molecular pathways of disease" som var en av de mest citerade 2007 och 2008.

Mer känt är dock att han även skrivit mängder med spion-thrillers tillsammans med Tom Clancy, och även under pseudonym en thriller som fokuserar på Sverige och den korrumperade svenska maktelitens samarbete med Tredje Riket.

Doktor Steve Pieczenik har vid flera tillfällen yttrat stöd för Melanie Trump som USA:s första kvinnliga president.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.