KORRUMPERADE POLITIKER
 

Bråk om korruptionen på SVT Västernorrland

"Medarbetarnas privatliv" SVT Västernorrland anklagas för att ingå i en kartell tillsammans med Socialdemokraterna och Peab.

Ett bråk har uppstått på sociala medier mellan västernorrlänningar och den korrumperade SVT-redaktionen i Sundsvall, som företräds av ansvarig utgivare Carola Isaksson. Detta efter att en "journalist" (aktivist) på redaktionen anklagas för att ha gjort reklam för det skandalomsusade byggföretaget Peab, som nyligen avslöjades med att betala Socialdemokraternas valkampanj i utbyte mot olagliga gentjänster i form av byggkontrakt.

- Jag tycker vi kan ha en bättre dialog om jounalistik än att kritisera en enskild medarbetare, kommenterar ansvarig utgivare Carola Isaksson.

Enligt SVT:s egen policy är deras anställdas publiceringar i sociala medier offentlig, aldrig privat, och påverkar allmänhetens förtroende för "journalistiken". SVT Västernorrland anklagas för att ta ställning för Peabs och Socialdemokraternas kontroversiella byggprojekt, som mest går ut på att överföra västernorrlänningarnas skattepengar till Peab.

Sedan tidigare är det känt att nästan alla "journalister" på socialdemokratiska SVT Västernorrland är vänsterextremister, varav många dessutom är våldsbejakande och stödjer terroristorganisationen Antifa/AFA.

En bättre bevarad hemlighet är att flera av SVT Västernorrlands "journalister" är gifta med socialdemokratiska topp-politiker i Sundsvall. Journalister på SVT Västernorrland har avslöjats med att under SVT:s artiklar använda sina flicknamn för att dölja kopplingen till S-politikerna.

- Jag gillar inte att prata om mina medarbetare och deras privatliv, kommenterar ansvarig utgivare Carola Isaksson.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.