TERRORISM
 

Terrorister mördar med skogsbränder

Molotov cocktail effekten Media påstår att "Klimatkatastrofen" får vänsterextrema städer att brinna. Men allt fler bevis framkommer på att de flesta bränder startas av människor.

Antifa-terrorister startar bränder runt vänsterextrema städer i USA och skyller dem på "klimatkatastrofen". Terroristerna stöds av myndighetsaktivister inom bland andra FBI som förnekar att bränder startas av vänsterextremister.

Men fler och fler bevis framträder på att myndigheterna ljuger.

Enligt FBI är Antifa-terrorismen som redan dödat ett 30-tal människor "konspirationsteorier". Enligt medias tolkning av FBI har inte en enda skogsbrand startats av "extremister" trots att hundratals gripits.

Vänsteråklagarna släpper omedelbart ut mordbrännarna igen, så att de kan starta fler bränder.

Andy Ngo är journalist och homosexuell son till vietnamesiska båtflyktingar som flydde från kommunistiska fångläger i Vietnam. Han är associerad med The Intellectual Dark Web, via Claire Lehmanns och Paulina Neudings tidning Quillete. Båda dessa organisationer består mestadels av judiska liberaler som är emot vänsterterrorism, islamism och "politisk korrekthet".

Ngo har flera gånger blivit attackerad av terrorgrupen Antifa, vilket bland annat gett honom en hjärnblödning.

Samtidigt som vänsteraktivister startar skogsbränder, och vänsteråklagare släpper lös dem, och media och FBI låtsas som att de inte finns, så vägrar vänsterpolitikerna att förebygga skogsbränder med hjälp av naturvård som röjning.

En pistolbeväpnad kvinna griper en misstänkt mordbrännare på sin bondgård. "Om min man varit här hade han dödat honom".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.