TERRORISM
 

Terrorister mördar med skogsbränder

Molotov cocktail effekten Media påstår att "Klimatkatastrofen" får vänsterextrema städer att brinna. Men allt fler bevis framkommer på att de flesta bränder startas av människor.

Antifa-terrorister startar bränder runt vänsterextrema städer i USA och skyller dem på "klimatkatastrofen". Terroristerna stöds av myndighetsaktivister inom bland andra FBI som förnekar att bränder startas av vänsterextremister.

Men fler och fler bevis framträder på att myndigheterna ljuger.

Enligt FBI är Antifa-terrorismen som redan dödat ett 30-tal människor "konspirationsteorier". Enligt medias tolkning av FBI har inte en enda skogsbrand startats av "extremister" trots att hundratals gripits.

Vänsteråklagarna släpper omedelbart ut mordbrännarna igen, så att de kan starta fler bränder.

Andy Ngo är journalist och homosexuell son till vietnamesiska båtflyktingar som flydde från kommunistiska fångläger i Vietnam. Han är associerad med The Intellectual Dark Web, via Claire Lehmanns och Paulina Neudings tidning Quillete. Båda dessa organisationer består mestadels av judiska liberaler som är emot vänsterterrorism, islamism och "politisk korrekthet".

Ngo har flera gånger blivit attackerad av terrorgrupen Antifa, vilket bland annat gett honom en hjärnblödning.

Samtidigt som vänsteraktivister startar skogsbränder, och vänsteråklagare släpper lös dem, och media och FBI låtsas som att de inte finns, så vägrar vänsterpolitikerna att förebygga skogsbränder med hjälp av naturvård som röjning.

En pistolbeväpnad kvinna griper en misstänkt mordbrännare på sin bondgård. "Om min man varit här hade han dödat honom".

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.