PRESIDENTVALET
 

Biden är en "trojansk häst" för extremvänstern

Plagierar tal från kommunister Både Biden och Harris medger nu att Harris är "Demokraternas" riktiga presidentkandidat. Detta ger president Trump rätt när han kallar "sömnige Joe" för "en trojansk häst".

De senaste dagarna har både Joseph Biden och Kamala Harris öppet talat om att det egentligen är Harris som är vänsterns presidentkandidat.

Kamala Harris kallar det "A Harris administration, together with Joe Biden". Biden själv har kallat det "A Harris-Biden administration.

Bakgrunden tros vara att Joseph Biden alltmer förlorar sitt förstånd och kan komma att hamna på ett vårdhem inom ett år.

Ett hemligt byte mellan Biden och Harris är viktigt, eftersom Harris är en av USA:s galnaste vänsterextremister, medan Biden är en gammal korrumperad rasist som säger vad som helst för att bli vald och sedan berika sin egen familj genom skumma affärer.

"Joe" Biden är "en trojansk häst" som "sitter och sover i en rullstol".

De nya uttalandena från Harris-Biden verkar ge de republikanska ledarna rätt. President Donald Trump har tidigare kallat Biden "en trojansk häst för socialism". Vicepresidenten Mike Pence har kallat Biden "en trojansk häst för extremvänstern".

Avslöjande reportage: "Joe" Biden stjäl sina tal från arbetarpartiets kommunistiske ledare Neil Kinnock.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.