PRESIDENTVALET
 

Nu är det mainstream att kritisera George Soros

"Okay... So, it’s verboten?" Vänstern har länge försökt att stoppa all kritik av deras huvudfinansiär, George Soros. Men det extrema vänstervåldet och vänsterterrorismen i USA har nu gjort det omöjligt för högerpolitiker att blunda för problemet.

USA:s mest kända republikan Newt Gingrich går nu ut öppet och kritiserar George Soros och anklagar honom för att finansiera vänstervåldet i USA.

Politiken idag styrs till stor del by proxy, och politiker sitter samman med varandra i nätverk. När en politiker försvinner från scenen kan den inte alltid ersättas, vilket leder till att nätverksstrukturen ändras fundamentalt.

Så skedde i USA när krigshetsaren och IS-vännen John "Insane" McCain dog mystiskt för två år sedan. Efter McCains död har Newt Gingrich på många sätt blivit som en ny person.

Tidigare har både Bill O'Reilly och Glenn Beck kritiserat George Soros, något som ledde till att Beck fick sparken från Fox News. Beck förutsåg bland annat att Soros Color revolutions till sist skulle drabba även USA.

Nu när Beck fått rätt har kritiken återupptagits, bland andra av den svenskättade journalisten Tucker Carlson. Återupptagandet av kritiken har underlättats av vänsterns och Soros attacker mot det högerstyrda Israel, något som stärkt den politiska alliansen mot Soros och hans vänsterprojekt.

Vänstern i Västvärlden, som finansieras av George Soros, har under lång tid satt en stor del av sin trovärdighet på spel genom att förneka finansieringen och kalla den "konspiratorisk". Problemet för vänstern är att kunskapen om George Soros alla politiska påverkansoperationer river ned fasaden om hur demokratier fungerar, och visar på hur många västländer snarare är oligarkier.

Som Moderaternas ledare Ulf Kristersson sa under Bilderbergmötet 2019, när han frågades om hans syn på att politikerna i Sverige inte representerar folket, utan styrs av utländsk makt: "Välkommen till verkligheten!"

Bilderbergmötet 2019: Ulf Kristersson tillsammans med Wallenbergs AI-chef Sara Mazur.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.