PRESIDENTVALET
 

Presidentvalet blir allt hetare

RBG död - "superhjälte" enligt SVT Förutsättningarna för presidentvalet i USA har kraftigt ändrats, till president Trumps fördel.

Det var som en scen ur Pluton B i Vietnam, eller Miami Vice, med Donald Trump i rollen som Sgt. Anderson eller Sonny Crockett. Musiken i bakgrunden vald av Michael Mann.

"RBG", Ruth Bader Ginsburg, har mer eller mindre varit döende i mer än tio år. Därför har Trumps team säkert redan förberett flera kandidater som kan ta över jobbet som livstidsdomare i Högsta domstolen.

Något som är extremt viktigt eftersom höstens presidentval mycket väl kan komma att avgöras i just Högsta domstolen.

Vänstern är hysteriska och vill bryta mot lagen.

Barack Hussein Obama uppmanade under sin presidenttid "RBG" att avgå så att han skulle kunna utse en ny vänsterdomare som efterträdare. Siktet var inställt på ännu en radikal vänsteraktivist som inte bryr sig om lagen utan dömer politiskt.

Men "RBG" vägrade avgå för att hon ville att Hillary Clinton skulle utse hennes efterträdare. Hillary förlorade såklart valet, på grund av hennes starkt polariserande uttalanden om bland andra vita män, och nu är det upp till Republikanerna att utse ny domare.

"RGB" är inte släkt med Röda Armé Fraktionens ökända ledare, men är mycket mer radikal. Utan henne i Högsta domstolen kan det nu bli stopp för aborter dagen innan födseln, stopp för att föda ut barnet till hälften och sticka ihjäl det, slut för att föda barnet och hålla det i kuvös medan organen stjäls...

En stor del av befolkningen i USA ser Bader som en häxa, medan vänstern i USA och på SVT hyllar "RBG" som "The Notorious RBG". En anspelning på knarkhandlaren och gansterrapparen "Notorious BIG", som mördades brutalt i en hämndattack. I en talande politisk hyllningsartikel kallar SVT:s vänsterextrema aktivist Carina Bergfeldt Bader för "superhjälte".

Nye domaren: En exilkuban som är beredd att storma valfusket på postkontoren?

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.