MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
 

Nya vänstertrenden - kasta bort bebisar

Born Alive Kampen mellan högern och vänstern intensifieras. En ny presidentorder - Born Alive - förbjuder vänsterns mord på bebisar.

Samtidigt som vänstern är hysterisk åt att den "notoriska" abortälskaren "RBG" slutligen dött har en ny vänstertrend uppstått: Att kasta bort sina bebisar.

Vänstermänniskor över hela Västvärlden filmar nu sig själva när de kastar bort sina bebisar och sjunger om att de älskar abort och ska döda sina egna barn.

Samtidigt i Vita Huset har president Donald Trump precis undertecknat en ny presidentorder som ska skydda bebisar. Presidentordern heter Born Alive och förbjuder vänstermänniskor att döda bebisar efter att de fötts.

Framförallt är Born Alive tänkt att rädda livet på för tidigt födda barn, nyfödda barn som får sina organ stulna och barn som överlevt att mamman försökt döda dem i en abort. Dessa barn har nu rätt till samma sjukvård som alla andra medborgare, och får inte avlivas av vänstern.

Antalet räddade barn har ökat med tusentals procent sedan Trump tog makten i USA.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.