SKOLMORDET I HÄRNÖSAND
 

Polisens fel att Tommie Lindh mördades

Larmade Polisen två gånger innan mordet Om poliser i Sverige varit mer intresserade av att gripa våldsbrottslingar istället för att knäböja inför dem hade Tommie Lindhs liv kunnat räddas.

Det var Polisens fel att tonåringen och AfS-sympatisören Tommie Lindh mördades i ett avrättningsliknande våldsdåd i Härnösand i våras. Det framgår av händelseförloppet såsom det beskrivs i åtalet.

I åtalet framgår också att både vänsterjournalister och myndighetspersoner ljugit om mordet, i syfte att förminska Tommie Lindh och mörka sanningen om brotten.

Åklagaren, som själv deltagit i desinformationskampanjen, skriver i sin stämningsansökan att den utländske våldsmannen först våldtog en ung svensk kvinna i munnen. I direkt samband med detta, efter att våldtäkten inletts, knivhögg våldsmannen Tommie Lindh i nacken, ryggen och bröstet.

"Hugget i bröstet har förlöpt i en sårkanal genom bröstkorgen och in i hjärtat, vilket sedan orsakat hans död", skriver åklagaren i gärningsbeskrivningen.

I samband med mordet på Tommie Lindh utsattes kvinnan för ytterligare en våldtäkt, där våldsmannen hotade att döda även kvinnan.

Men mordet hade kunnat undvikas om Polisen hade prioriterat att skydda de svenska ungdomarna. Polisen larmades nämligen två gånger innan mordet och våldtäkterna, först drygt en timme innan, och sedan precis innan brotten. Vid det senare tillfället erbjöd sig Tommie Lindh att möta upp Polisen tillsammans med kvinnan, som alltså inte ännu våldtagits.

Men allt fler svenska poliser är utbildade av Socialdemokratiska aktivister på den vänsterextrema högskolan Södertörn utanför Stockholm. På polisutbildningen utbildas eleverna i att hata Sverigedemokrater och AfS-sympatisörer som Tommie Lindh, och uppmuntras att knäböja för våldsbejakande extremister som vill avskaffa Sverige och utplåna all inhemsk kultur.

Den nu åtalade våldsmannen har tidigare profilerat sig som feminist och är dömd för bland annat sexuellt övergrepp mot barn.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.