TERRORISM
 

BLM ses allt mer som en terrororganisation

"Marxistisk terrororganisation" Det är inte konstigt att våldet och terrorismen i samhället ökar när storföretagen skänker miljoner till marxistiska terrororganisationer, säger Ted Cruz.

Den rasistiska vänsterorganisationen BLM kräver på sin webbsida att alla företag som ägs av "vita" människor bojkottas, samt att "patriarkatet" och kärnfamiljen krossas. Samtidigt sponsras organisationen av just vita män med kärnfamiljer, som exempelvis Microsofts Bill Gates och Amazons Jeff Bezos.

I praktiken fungerar alltså BLM som överklassens sätt att bli kvitt konkurrenter inom medelklassen, och stoppa social rörlighet genom att skapa två samhällsklasser istället för dagens tre.

Presidentkandidaten, senatorn och juristen Ted Cruz: Bill Gates och Jeff Bezos sponsrar "marxistiska terrororganisationer som förhärligar polismord".

Även senatorn Rand Paul vill nu att både BLM och Antifa utreds för terrorism, och att FBI kartlägger vilka som sponsrar organisationerna med bland annat flygresor och borgenspengar.

Både Rand Paul och hans fru blev tidigare attackerade av BLM mitt på dagen på en öppen gata, och han tror själv att de båda hade blivit mördade om inte Polisen stått emellan.

Ted Cruz och Michael Knowles diskuterar hur Netflix stödjer pedofili och hur Disney hyllar Kinas kommunistparti.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.