TERRORISM
 

BLM ses allt mer som en terrororganisation

"Marxistisk terrororganisation" Det är inte konstigt att våldet och terrorismen i samhället ökar när storföretagen skänker miljoner till marxistiska terrororganisationer, säger Ted Cruz.

Den rasistiska vänsterorganisationen BLM kräver på sin webbsida att alla företag som ägs av "vita" människor bojkottas, samt att "patriarkatet" och kärnfamiljen krossas. Samtidigt sponsras organisationen av just vita män med kärnfamiljer, som exempelvis Microsofts Bill Gates och Amazons Jeff Bezos.

I praktiken fungerar alltså BLM som överklassens sätt att bli kvitt konkurrenter inom medelklassen, och stoppa social rörlighet genom att skapa två samhällsklasser istället för dagens tre.

Presidentkandidaten, senatorn och juristen Ted Cruz: Bill Gates och Jeff Bezos sponsrar "marxistiska terrororganisationer som förhärligar polismord".

Även senatorn Rand Paul vill nu att både BLM och Antifa utreds för terrorism, och att FBI kartlägger vilka som sponsrar organisationerna med bland annat flygresor och borgenspengar.

Både Rand Paul och hans fru blev tidigare attackerade av BLM mitt på dagen på en öppen gata, och han tror själv att de båda hade blivit mördade om inte Polisen stått emellan.

Ted Cruz och Michael Knowles diskuterar hur Netflix stödjer pedofili och hur Disney hyllar Kinas kommunistparti.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.