TERRORISM
 

BLM ses allt mer som en terrororganisation

"Marxistisk terrororganisation" Det är inte konstigt att våldet och terrorismen i samhället ökar när storföretagen skänker miljoner till marxistiska terrororganisationer, säger Ted Cruz.

Den rasistiska vänsterorganisationen BLM kräver på sin webbsida att alla företag som ägs av "vita" människor bojkottas, samt att "patriarkatet" och kärnfamiljen krossas. Samtidigt sponsras organisationen av just vita män med kärnfamiljer, som exempelvis Microsofts Bill Gates och Amazons Jeff Bezos.

I praktiken fungerar alltså BLM som överklassens sätt att bli kvitt konkurrenter inom medelklassen, och stoppa social rörlighet genom att skapa två samhällsklasser istället för dagens tre.

Presidentkandidaten, senatorn och juristen Ted Cruz: Bill Gates och Jeff Bezos sponsrar "marxistiska terrororganisationer som förhärligar polismord".

Även senatorn Rand Paul vill nu att både BLM och Antifa utreds för terrorism, och att FBI kartlägger vilka som sponsrar organisationerna med bland annat flygresor och borgenspengar.

Både Rand Paul och hans fru blev tidigare attackerade av BLM mitt på dagen på en öppen gata, och han tror själv att de båda hade blivit mördade om inte Polisen stått emellan.

Ted Cruz och Michael Knowles diskuterar hur Netflix stödjer pedofili och hur Disney hyllar Kinas kommunistparti.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.