PRESIDENTVALET
 

Nancy Pelosi säger att hon ska bli president

"Snart är jag president!" New York Times avslöjar idag att Nancy Pelosi ska välja sig själv till president.

Miljardären Nancy Pelosi tillhör det så kallade "Demokratiska" partiet och är talman i Representanthuset, USA:s motsvarighet till parlamentets underhus. Hon är tidigare ökänd efter att under ett hysteriskt anfall ha rivit sönder president Donald Trumps tal i direktsändning.

Nu säger Pelosi att hon kommer att väljas till president och styra USA, och att hon är ställföreträdare till presidenten.

Detta trots att det just nu pågår en valrörelse mellan president Donald Trump och Joseph Biden, och att republikanen Mike Pence är vice president.

Pelosis galna plan går ut på att presidentvalet kommer att ogiltigförklaras på grund av "demokraternas" omfattande valfusk. Därefter kommer "demokraterna" i Representanthuset att kuppa bort presidenten, vice presidenten, Senaten (överhuset), Högsta domstolen och Joseph Biden och hans vice presidentkandidat, och göra Pelosi till president.

Det är ganska säkert att inte alla i USA kommer att acceptera det.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.