TERRORISM
 

BLM-grundare åtalad för mordförsök

Terrorattack med bil En kvinnlig BLM-ledare åtalas nu för en terrorliknande attack mot Trump-väljare. I attacken användes en bil som kördes rakt in i en folkmassa.

En kvinnlig BLM-ledare som i en GoFundMe-kampanj beskrivs som grundare till Black Lives Matters (BLM) står åtalad för ett terrorliknande mordförsök.

Det var på lördagen som BLM-ledaren satte sig i sin bil och körde rakt in i en folkmassa med 250 personer som demonstrerade till stöd för USA:s president Donald Trump. Den kvinnliga vänsterledaren kunde gripas på platsen, misstänkt för två mordförsök.

De två skadade, en man och en kvinna, fraktades sedan till sjukhus med svåra men inte livshotande skador. BLM-attacken liknade den islamiskt motiverade terrorattacken mot Stockholm 2017, och i USA menar många bedömare att det rör sig om ännu en terrorattack utförd av vänstern.

Den åtalade BLM-ledaren var organisatör för en bilprotest till stöd för våldsgruppen. Tanken med bilprotesten var officiellt att även handikappade och svårt sjuka skulle kunna delta i vänsterupploppen.

Borgen är satt till omkring 10 miljoner kronor.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.