TERRORISM
 

BLM-grundare åtalad för mordförsök

Terrorattack med bil En kvinnlig BLM-ledare åtalas nu för en terrorliknande attack mot Trump-väljare. I attacken användes en bil som kördes rakt in i en folkmassa.

En kvinnlig BLM-ledare som i en GoFundMe-kampanj beskrivs som grundare till Black Lives Matters (BLM) står åtalad för ett terrorliknande mordförsök.

Det var på lördagen som BLM-ledaren satte sig i sin bil och körde rakt in i en folkmassa med 250 personer som demonstrerade till stöd för USA:s president Donald Trump. Den kvinnliga vänsterledaren kunde gripas på platsen, misstänkt för två mordförsök.

De två skadade, en man och en kvinna, fraktades sedan till sjukhus med svåra men inte livshotande skador. BLM-attacken liknade den islamiskt motiverade terrorattacken mot Stockholm 2017, och i USA menar många bedömare att det rör sig om ännu en terrorattack utförd av vänstern.

Den åtalade BLM-ledaren var organisatör för en bilprotest till stöd för våldsgruppen. Tanken med bilprotesten var officiellt att även handikappade och svårt sjuka skulle kunna delta i vänsterupploppen.

Borgen är satt till omkring 10 miljoner kronor.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.