PRESIDENTVALET
 

Hillary Clinton gör reklam för satanistisk porr

Långvariga rykten om satanism Hillary Clinton använder sin nya karriär som poddare till att göra reklam för satanistisk porr.

Efter att ha förlorat presidentvalet har vänsterpolitikern Hillary Clinton skruvat ned sina ambitioner ordentligt, och istället blivit poddare.

Som nybliven poddare har hon helt kopierat formatet från andra mer kända poddare. Exempelvis genom att sitta framför en bokhylla och lägga ut böcker omkring sig som det är meningen att tittarna ska se, och förknippa med henne.

Det är vanligt att poddare lägger ut t.ex Bibeln eller en bok om ekonomi vid sidan om sig.

Hillary Clinton valde dock att lägga fram en bok om satanistisk glas-porr.

Boken ifråga heter erotics och är skriven av Lucio Bubacco. Boken består av bilder på Djävulen som har homosexuellt sex med andra djävlar.

Satanism har länge förknippats med Hillary Clinton, vilket fått vänsterextrema SVT att skriva flera falska nyheter om saken. I artikeln "Marina Abramović reder ut satanistanklagelser" skriver SVT: "En inbjudan till en ”Spirit Cooking”-middag hemma hos konstnären Marina Abramović startade ryktet om att Hillary Clintons kampanjordförande John Podesta skulle vara satanist."

Bild: Faksimil

Marina Abramovic och hennes kompisar är absolut inte satanister, enligt SVT.

Enligt en av Bill Clintons medarbetare åkte Hillary på häx-fest under sin tid i Vita Huset. Bill Clinton själv åkte flera gånger flygplan till Epsteins pedofilö "Lille St James".

Bild: Faksimil

Sexuella övergrepp mot barn har länge kopplats till just satanism. Bland andra den förre nationelle säkerhetsrådgivaren General Michael Flynn, som varit chef för USA:s militära underrättelsetjänst, har offentligt kopplat Clintonklanen till satanism och sexuella övergrepp mot barn.

Trump har förklarat öppet krig mot vänsterns internationella sexhandel med barn.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.