PRESIDENTVALET
 

Hillary Clinton gör reklam för satanistisk porr

Långvariga rykten om satanism Hillary Clinton använder sin nya karriär som poddare till att göra reklam för satanistisk porr.

Efter att ha förlorat presidentvalet har vänsterpolitikern Hillary Clinton skruvat ned sina ambitioner ordentligt, och istället blivit poddare.

Som nybliven poddare har hon helt kopierat formatet från andra mer kända poddare. Exempelvis genom att sitta framför en bokhylla och lägga ut böcker omkring sig som det är meningen att tittarna ska se, och förknippa med henne.

Det är vanligt att poddare lägger ut t.ex Bibeln eller en bok om ekonomi vid sidan om sig.

Hillary Clinton valde dock att lägga fram en bok om satanistisk glas-porr.

Boken ifråga heter erotics och är skriven av Lucio Bubacco. Boken består av bilder på Djävulen som har homosexuellt sex med andra djävlar.

Satanism har länge förknippats med Hillary Clinton, vilket fått vänsterextrema SVT att skriva flera falska nyheter om saken. I artikeln "Marina Abramović reder ut satanistanklagelser" skriver SVT: "En inbjudan till en ”Spirit Cooking”-middag hemma hos konstnären Marina Abramović startade ryktet om att Hillary Clintons kampanjordförande John Podesta skulle vara satanist."

Bild: Faksimil

Marina Abramovic och hennes kompisar är absolut inte satanister, enligt SVT.

Enligt en av Bill Clintons medarbetare åkte Hillary på häx-fest under sin tid i Vita Huset. Bill Clinton själv åkte flera gånger flygplan till Epsteins pedofilö "Lille St James".

Bild: Faksimil

Sexuella övergrepp mot barn har länge kopplats till just satanism. Bland andra den förre nationelle säkerhetsrådgivaren General Michael Flynn, som varit chef för USA:s militära underrättelsetjänst, har offentligt kopplat Clintonklanen till satanism och sexuella övergrepp mot barn.

Trump har förklarat öppet krig mot vänsterns internationella sexhandel med barn.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.