DEFUND FAKE NEWS
 

Jorden går under enligt SVT

Vänsterextremism kallas fakta SVT hetsar mot Moderaterna och hävdar att Jorden snart går under.

Vänsterextrema SVT och Moderaterna i Norrland bråkar ofta i samband med att SVT hetsar mot Moderaterna och gör reklamreportage för Socialdemokraterna.

Nu har ett nytt bråk utbrutit mellan Moderaterna och socialdemokratiskt beroende SVT. Domedagstroende vänsterextremister på SVT hävdar nämligen att Jordens undergång är "fakta", och att det enda som kan rädda oss är att införa vänsterextrem politik globalt.

Moderaterna å andra sidan hävdar att Jorden inte kommer att gå under.

I centrum för bråket står Hemköps nya vänsterradikala reklamkampanj som syftar till att skrämma människor och utmåla köttätare som onda. Enligt Hemköps öppet vänsterextrema VD Simone Margulies är köp av animaliska proteiner en "icke-god handling" som Hemköp ska bestraffa.

Hemköp är en del av Axfood-koncernen. Förutom Hemköp ingår varumärken som Willys, Tempo och mat.se i koncernen, som ägs av Axel Johnsongruppen.

Samma ägare driver även den vänsterextrema butikskedjan Åhlens, som bland annat försökt lura sina kunder att den svenska tomten skulle vara turk. Detta eftersom den amerikanska tomten, som skapats av en svensk, har ett namn som kan förknippas med ett kristet romerskt-grekiskt helgon som levde i ett område som numera är etniskt rensat av den islamiska staten Turkiet.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.