DEFUND FAKE NEWS
 

Jorden går under enligt SVT

Vänsterextremism kallas fakta SVT hetsar mot Moderaterna och hävdar att Jorden snart går under.

Vänsterextrema SVT och Moderaterna i Norrland bråkar ofta i samband med att SVT hetsar mot Moderaterna och gör reklamreportage för Socialdemokraterna.

Nu har ett nytt bråk utbrutit mellan Moderaterna och socialdemokratiskt beroende SVT. Domedagstroende vänsterextremister på SVT hävdar nämligen att Jordens undergång är "fakta", och att det enda som kan rädda oss är att införa vänsterextrem politik globalt.

Moderaterna å andra sidan hävdar att Jorden inte kommer att gå under.

I centrum för bråket står Hemköps nya vänsterradikala reklamkampanj som syftar till att skrämma människor och utmåla köttätare som onda. Enligt Hemköps öppet vänsterextrema VD Simone Margulies är köp av animaliska proteiner en "icke-god handling" som Hemköp ska bestraffa.

Hemköp är en del av Axfood-koncernen. Förutom Hemköp ingår varumärken som Willys, Tempo och mat.se i koncernen, som ägs av Axel Johnsongruppen.

Samma ägare driver även den vänsterextrema butikskedjan Åhlens, som bland annat försökt lura sina kunder att den svenska tomten skulle vara turk. Detta eftersom den amerikanska tomten, som skapats av en svensk, har ett namn som kan förknippas med ett kristet romerskt-grekiskt helgon som levde i ett område som numera är etniskt rensat av den islamiska staten Turkiet.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.