DEFUND FAKE NEWS
 

Åklagare spred falska nyheter om skolmordet

Myndighetsaktivist vilseledde allmänheten Under rättegången mot miljöpartisten som misstänks för mord och våldtäkt mot två ungdomar i Härnösand i våras framgår det av åklagarens egen berättelse att hon medvetet bidragit till att producera falska nyheter om mordet.

Den 10 Maj i år blev gymnasieeleven Tommie Lindh brutalt mördad i Härnösand. Mordet var ett direkt resultat av S-regeringens misslyckade migrationspolitik, och efter mordet firade den miljöpartistiske mördaren att han avrättat och våldtagit vad han själv beskrev som två SD-väljare.

I samband med att rättegången startat står det klart att vänsteråklagaren och myndighetsaktivisten Stina Sjöqvist vilselett allmänheten om mordet i media, sannolikt för att skydda Socialdemokraterna.

Enligt åklagarens egen berättelse under rättegången våltogs en vän till Tommie i hans lägenhet medan han låg och sov. Kvinnan som våldtogs ringde därefter ett larmsamtal till Polisen och bad om hjälp mot den knivbeväpnade våldtäktsmannen.

Men Polisen valde att inte komma.

Därefter väcktes Tommie och ett nytt larmsamtal skedde. I detta samtal gick Tommie med på Polisens begäran att eskortera den våldtagna kvinnan ut ur lägenheten.

Polisen själva kunde inte göra detta eftersom de inte klarade att förstå hur adresser fungerar, och kunde därför inte hitta till studentlägenheten.

I samband med detta knivhöggs Tommie dödligt och kvinnan våldtogs igen i Tommies blod.

Åklagare stödde falska nyheter om mordet

Efter mordet publicerade en rad socialdemokratiskt beroende medier falska nyheter om händelsen. Syftet var uppenbarligen att stödja Socialdemokraternas katastrofala politik, som var den bakomliggande dödsorsaken i Tommie Lindhs fall liksom för tusentals andra svenskar.

Exempelvis kallade socialdemokratiskt beroende SVT mordet för en "misshandel" och gymnasieleven Tommie kallades "en man i 20-års åldern".

Dessutom hetsade vänsterextrema aktivister på SVT mot Polisen, och krävde att denna skulle slå ned fredliga protester med våld. SVT:s hatkampanj mot människor som ville ha en minnesstund för Tommie Lindh ledde till att Polisen var tvungen att gå ut och offentligt ta ställning för demokrati, mötesfriheten och grundlagen.

På mer vänsterextrema Sveriges Radio (SR) utbröt därefter ett absurt bråk om huruvida nyheter om mordet skulle censureras eller förvanskas till falska vänsterpolitiska nyheter.

Som vanligt när vänstern kraftsamlar med falska nyheter användes Oisin Cantwell, som nu är tillbaka på Aftonbladet efter att tillfälligt ha avsatts med hjälp av MeToo-operationen.

Men mest allvarligt var att flera fake news medier försökte att ta ifrån Tommie äran av att ha försökt skydda kvinnan från våldtäkt. Och att åklagaren medvetet vilseledde allmänheten om detta, för att göda vänsterjournalisternas våldsbejakande hatretorik.

Trots medias extrema hantering av mordet och våldtäkterna har Tommie Lindhs namn odödliggjorts över hela Europa genom memen "Hans namn är Tommie Lindh". Formatet kommer ifrån filmen Fight Club, där en man i den oppositionella gruppen får ett namn först efter att han dödats och blivit martyr.

Idén om att inte ha ett namn kommer i sin tur ifrån den inflytelserika ryske 1800-tals revolutionären Sergey Nechayevs manifest "Revolutionärens katekes":

"Revolutionären är en man dömd till undergång. Han har inga privata intressen, inga affärer, känslor, band, egendom eller ens ett eget namn."

"In death, a member of project Mayhem has a name. HIS name is Robert Paulson."

 
LÄS MER
 

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.