PRESIDENTVALET
 

New York Times: Anfall USA

"Utländsk intervention mot tyranni" Vänsteraktivister på världens mest kända tidning New York Times propagerar nu för att utländsk makt ska ingripa i USA:s presidentval.

Världens största tidning New York Times, som är USA:s motsvarighet till Pravda, kräver nu att andra länder ska "intervenera" i USA i samband med presidentvalet.

I artikeln "America May Need International Intervention" hävdar vänstertidningen att de så kallade "Demokraterna" ska använda sig av FN och länder i EU för att avsätta president Donald Trump i något som kan liknas vid en statskupp.

"För många amerikaner - uppfostrade att se USA som den naturliga ledaren för den "fria världen" - kan det vara svårt att föreställa sig att begära utländsk intervention mot tyranni i vårt eget land" skriver New York Times.

Vad New York Times egentligen menar med "tyranni" är oklart. Det verkar vara något vänsterjournalisterna på tidningen har fantiserat ihop för att motivera sina odemokratiska och våldsbejakande metoder.

Det nya kravet kommer efter att militären i USA nyligen var tvungen att gå ut offentligt och avvisa tanken på att hjälpa "Demokraterna" att ta makten genom våld. Militären hänvisade då till att det finns domstolar i USA som kan reda ut förväntade tvister gällande valresultatet i November.

När "Demokraternas" aktivister inom journalistkåren nu istället säger att FN borde anfalla USA menar de i praktiken Kina, vars styrande kommunistparti betalar stora summor pengar till många av Västvärldens ledare, bland andra till Bidenklanen och till Reinfeldtklanen.

Planen är nu att Joseph "Joe" Biden ska söka hjälp hos FN:s råd för mänskliga rättigheter, där Kina tokigt nog spelar en viktig roll.

Utländsk valpåverkan: "Inte fel när vi gör det"

Som vanligt gör vänstern precis det de falskt anklagar sina motståndare för att göra. Vänstern i USA har under fyra års tid anklagat Ryssland för att lägga sig i USA:s presidentval, och nu kräver man att Kommunistpartiet i Kina ska göra det. Fenomenet är en klassisk vänsterstrategi, för att desarmera kritik mot sig själva.

Artikeln i New York Times är skriven av Peter Beinart, och är en del av vänsterns försök till Color revolution i USA.

Breinart är en kontroversiell ortodox vänsterjudisk anti-sionistisk journalist. De senaste åren har Breinart propagerat för att USA ska sluta anfalla Islamiska Staten, för mångkultur i Israel och för att diktaturen Kina ska få annektera demokratin Taiwan.

2018 greps Beinart tillfälligt av den israeliska säkerhetspolisen Shin Bet på grund av påstått samröre med palestinska aktivister.

Breinart kräver nu att den europeiska organisationen OSCE, som står George Soros nära, ska ges ett avgörande infytande över presidentvalet i USA.

En utländsk "intervention" mot USA skulle sannolikt resultera i ett inbördeskrig, vilket säkert i sig är ett mål för många av landets fiender.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.