PRESIDENTVALET
 

Trumpväljare mördades av "demokraternas" TV-bolag

Sköts i ansiktet Två anställda på ett av USA:s största mediabolag greps igår, misstänkta för mord på en Trumpväljare.

En Trumpväljare mördades igår i Denver av ett lokalt TV-bolag som är en del av NBC/MSNBC/Comcast, som i sin tur kontrolleras av höjdare i det så kallade "Demokratiska partiet" i USA.

Mordet skedde i samband med att en vänsterextrem BLM-aktivist gått fram till en demonstration mot vänsterextremism och provocerande uppmanat demonstranterna att skjuta honom. Vänsterextremisten hade en tröja på sig med texten "Black Guns Matters".

En videofilm från händelsen visar hur en man som anlitats av vänsteraktivistiska 9News/NBC/MSNBC/Comcast skjuter en Trumpväljare i ansiktet. Skottet träffade i ögat och dödade mannen.

Efter det misstänkta mordet på Trumpväljaren rusar poliser beväpnade med automatvapen fram och griper en flyende vänsterjournalist och hans beväpnade medhjälpare som knäböjer. Mannen som flydde släpptes senare medan den beväpnade mannen häktades misstänkt för mord.

Vänsterbolaget Comcast ägs och kontrolleras till stor del av Robertsfamiljen, som är USA:s motsvarighet till Bonnierfamiljen i Sverige. Det agendasättande nyhetsbolaget styrs av den vänsterjudiska miljardären Brian L. Roberts, som är medlem i det så kallade "Demokratska partiet" och är golfkompis med Barack Hussein Obama.

Comcast spenderar varje år hundratals miljoner kronor på lobbying gentemot politiker, och anklagas av högern för att ha "köpt Demokratiska partiet".

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.