PRESIDENTVALET
 

Trumpväljare mördades av "demokraternas" TV-bolag

Sköts i ansiktet Två anställda på ett av USA:s största mediabolag greps igår, misstänkta för mord på en Trumpväljare.

En Trumpväljare mördades igår i Denver av ett lokalt TV-bolag som är en del av NBC/MSNBC/Comcast, som i sin tur kontrolleras av höjdare i det så kallade "Demokratiska partiet" i USA.

Mordet skedde i samband med att en vänsterextrem BLM-aktivist gått fram till en demonstration mot vänsterextremism och provocerande uppmanat demonstranterna att skjuta honom. Vänsterextremisten hade en tröja på sig med texten "Black Guns Matters".

En videofilm från händelsen visar hur en man som anlitats av vänsteraktivistiska 9News/NBC/MSNBC/Comcast skjuter en Trumpväljare i ansiktet. Skottet träffade i ögat och dödade mannen.

Efter det misstänkta mordet på Trumpväljaren rusar poliser beväpnade med automatvapen fram och griper en flyende vänsterjournalist och hans beväpnade medhjälpare som knäböjer. Mannen som flydde släpptes senare medan den beväpnade mannen häktades misstänkt för mord.

Vänsterbolaget Comcast ägs och kontrolleras till stor del av Robertsfamiljen, som är USA:s motsvarighet till Bonnierfamiljen i Sverige. Det agendasättande nyhetsbolaget styrs av den vänsterjudiska miljardären Brian L. Roberts, som är medlem i det så kallade "Demokratska partiet" och är golfkompis med Barack Hussein Obama.

Comcast spenderar varje år hundratals miljoner kronor på lobbying gentemot politiker, och anklagas av högern för att ha "köpt Demokratiska partiet".

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.