PRESIDENTVALET
 

TV-bolag som mördade väljare samarbetar med Antifa

Media mörkar "Demokraternas" TV-bolag som sköt ihjäl en republikansk väljare i Denver i förrgår provocerade honom i samband med mordet med hjälp av en anlitad Antifa-aktivist.

TV-bolaget som mördade en Trump-väljare i Denver i förrgår samarbetar med terrorstämplade Antifa. Det framgår av granskningar som gjorts på sociala medier. Granskningarna visar att både den misstänkte mördaren och den person som TV-teamet följde med och filmade är hatiska vänsterextremister.

TV-bolaget 9News, en del av vänsterpressen NBC/MSNBC/Comcast, har kopplingar till terrorgruppen Antifa. Flera oberoende granskningar visar på att medarbetare på TV-bolaget producerar "reality tv" genom att följa Antifa-aktivister som startar bråk, och sedan skjuta dem de bråkar med.

Polisen i Denver gick ögonblickligen ut och dementerade att den misstänkte mördaren var med i Antifa, och TV-bolaget hävdade att han var en inhyrd säkerhetsvakt. Påståenden som verkade orimliga med tanke på mannens typiska vänsterutseende.

En snabb faktakontroll på sociala medier visade på sanningen: Den misstänkte mördaren har en historia av hatisk vänsterretorik mot USA:s president Donald Trump, skryter om hur han trakasserar Trump-väljare, och har en Antifa-tatuering.

Den mördade mannen, tvåbarnspappan Lee Keltner, var en militär veteran som arbetat 26 år som hattmakare.

Vänsterextremisten som skriker "Skjut mig, skjut mig" verkar ha anlitats gång på gång av TV-bolaget för att tillverka nyheter genom att provocera Trump-väljare. Sedan klipper och klistrar Antifa-"journalisterna" ihop filmsekvenser som lurar deras naiva tittare.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.