PRESIDENTVALET
 

TV-bolag som mördade väljare samarbetar med Antifa

Media mörkar "Demokraternas" TV-bolag som sköt ihjäl en republikansk väljare i Denver i förrgår provocerade honom i samband med mordet med hjälp av en anlitad Antifa-aktivist.

TV-bolaget som mördade en Trump-väljare i Denver i förrgår samarbetar med terrorstämplade Antifa. Det framgår av granskningar som gjorts på sociala medier. Granskningarna visar att både den misstänkte mördaren och den person som TV-teamet följde med och filmade är hatiska vänsterextremister.

TV-bolaget 9News, en del av vänsterpressen NBC/MSNBC/Comcast, har kopplingar till terrorgruppen Antifa. Flera oberoende granskningar visar på att medarbetare på TV-bolaget producerar "reality tv" genom att följa Antifa-aktivister som startar bråk, och sedan skjuta dem de bråkar med.

Polisen i Denver gick ögonblickligen ut och dementerade att den misstänkte mördaren var med i Antifa, och TV-bolaget hävdade att han var en inhyrd säkerhetsvakt. Påståenden som verkade orimliga med tanke på mannens typiska vänsterutseende.

En snabb faktakontroll på sociala medier visade på sanningen: Den misstänkte mördaren har en historia av hatisk vänsterretorik mot USA:s president Donald Trump, skryter om hur han trakasserar Trump-väljare, och har en Antifa-tatuering.

Den mördade mannen, tvåbarnspappan Lee Keltner, var en militär veteran som arbetat 26 år som hattmakare.

Vänsterextremisten som skriker "Skjut mig, skjut mig" verkar ha anlitats gång på gång av TV-bolaget för att tillverka nyheter genom att provocera Trump-väljare. Sedan klipper och klistrar Antifa-"journalisterna" ihop filmsekvenser som lurar deras naiva tittare.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.