PRESIDENTVALET
 

Polisen lurade väljarna om Denver-mordet

Polisen försökte skydda mördaren Både media och Polisen i Denver har ljugit om "demokraternas" mord på en republikansk väljare i Denver. Den knäböjande vänsteraktivistiska polisledningen försökte dölja motivet till mordet genom att sprida falska nyheter om att den vänsterextrema mördaren var "säkerhetsvakt".

Den inhemska terrorismen i USA stöds nu inte bara av media, politiker och åklagare, utan även av vänsterextrema polisledningar som knäböjer för våldsverkare och ljuger för att skydda misstänkta mördare.

Igår avslöjades att både TV-bolaget 9News/NBC/MSNBC/Comcast och Polisen i Denver ljugit om det politiska mordet på tvåbarnspappan Lee Keltner. Kommunen har nämligen officiellt gått ut och tagit avstånd ifrån den påhittade historien om att den misstänkte Antifa-mördaren och "journalisten" var säkerhetsvakt.

"Demokraternas" TV-bolag som mördade den republikanske väljaren i Denver påstod att den misstänkte mördaren hyrts in från detektivbyrån Pinkerton. Något som Pinkerton själva bestämt förnekar.

Både "Demokraternas" TV-bolag, övrig vänstermedia, ansvariga politiker och den knäböjande vänsteraktivistiska polisledningen i Denver har försökt lura medborgarna och undanhållit den misstänkte mördarens starkt vänsterextrema motiv till mordet.

Mordet visar att vänstermedia och terrorstämplade Antifa samarbetar. Vänsterjournalister följer vänsteraktivister som åker runt på demonstrationer och startar bråk med republikanska väljare, i syfte att skapa politiskt vinklade falska nyheter om vilka som är våldsverkarna.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.