TERRORISM
 

SR-journalist döms till 28 års fängelse för terrorattack

Svor trohet till Islamiska Staten En prisbelönt journalist på "Public service" har dömts till 28 års fängelse för en IS-inspirerad terrorattack mot Polisen.

En "journalist"/aktivist på vänsterextrema Sveriges Radio (SR) har dömts till 28 års fängelse för en terrorattack mot en polisman. Under terrorattacken skottskadades SR-journalisten svårt när polisen sköt honom i bröstet i självförsvar.

Terrorattacken skedde sommaren 2017 i Paris utanför den kristna medeltidskatedralen Notre-Dame, som förstördes förra året i en anlagd brand.

SR-journalisten kan ha genomfört attacken som en fortsättning på Sveriges Radios långvariga stöd till islamisk terrorism i Syrien. Sveriges Radio och Sveriges Television bedrev under många år en politisk påverkanskampanj mot Syriens ledare Bashar al-Assad, där den enda vinnaren var terroristerna.

Efter terrorattacken undersökte Polisen SR-journalistens lägenhet och fann där en flagga från Islamiska Staten, en videofilm där han svor trohet till IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi, och en hemlig våldsbejakande digital tidning med namnet The soldier of the Caliphate in the Land of the Franks.

Under rättegången hävdade vänsterjournalisten på "Public Service" att attacken mot polismannen var menad som en hämnd mot Frankrikes medverkan i Donald Trumps och Vladimir Putins flygangrepp mot Islamiska Staten i Syrien och Irak.

Den dömde SR-journalisten ska efter straffet är avklarat utvisas från Frankrike på livstid.

Vann EU:s stora journalistpris för mångkulturell propaganda

År 2009 belönades den nu terrordömde SR-journalisten med "EU-kommissionens nationella journalistpris mot diskriminering".

Priset är instiftat av EU för att belöna vänsterextrem propaganda som syftar till att avveckla den nationella självständigheten och den demokrati som grundar sig i denna politiska idé.

SR-journalistens prisbelönta artikel heter "Olaga vård", och publicerades i den vänsterextrema tidningen Folket i Bild.

"[artikeln] handlar om asylsökande som inte har rätt till sjukvård och som därför tvingas söka vård i smyg, samt om den vårdpersonal och andra som trots detta ger sjukvård till asylsökande", skriver EU-kommissionen i sin hyllning till propagandisten.

I pressmeddelandet om journalistpriset skriver Sveriges Radios "journalist" att han tycker att det är glädjande att så viktiga ämnen som diskriminering och mångfald uppmärksammas.

Givetvis censureras denna nyhet av statligt beroende medier.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.