TERRORISM
 

SR-journalist döms till 28 års fängelse för terrorattack

Svor trohet till Islamiska Staten En prisbelönt journalist på "Public service" har dömts till 28 års fängelse för en IS-inspirerad terrorattack mot Polisen.

En "journalist"/aktivist på vänsterextrema Sveriges Radio (SR) har dömts till 28 års fängelse för en terrorattack mot en polisman. Under terrorattacken skottskadades SR-journalisten svårt när polisen sköt honom i bröstet i självförsvar.

Terrorattacken skedde sommaren 2017 i Paris utanför den kristna medeltidskatedralen Notre-Dame, som förstördes förra året i en anlagd brand.

SR-journalisten kan ha genomfört attacken som en fortsättning på Sveriges Radios långvariga stöd till islamisk terrorism i Syrien. Sveriges Radio och Sveriges Television bedrev under många år en politisk påverkanskampanj mot Syriens ledare Bashar al-Assad, där den enda vinnaren var terroristerna.

Efter terrorattacken undersökte Polisen SR-journalistens lägenhet och fann där en flagga från Islamiska Staten, en videofilm där han svor trohet till IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi, och en hemlig våldsbejakande digital tidning med namnet The soldier of the Caliphate in the Land of the Franks.

Under rättegången hävdade vänsterjournalisten på "Public Service" att attacken mot polismannen var menad som en hämnd mot Frankrikes medverkan i Donald Trumps och Vladimir Putins flygangrepp mot Islamiska Staten i Syrien och Irak.

Den dömde SR-journalisten ska efter straffet är avklarat utvisas från Frankrike på livstid.

Vann EU:s stora journalistpris för mångkulturell propaganda

År 2009 belönades den nu terrordömde SR-journalisten med "EU-kommissionens nationella journalistpris mot diskriminering".

Priset är instiftat av EU för att belöna vänsterextrem propaganda som syftar till att avveckla den nationella självständigheten och den demokrati som grundar sig i denna politiska idé.

SR-journalistens prisbelönta artikel heter "Olaga vård", och publicerades i den vänsterextrema tidningen Folket i Bild.

"[artikeln] handlar om asylsökande som inte har rätt till sjukvård och som därför tvingas söka vård i smyg, samt om den vårdpersonal och andra som trots detta ger sjukvård till asylsökande", skriver EU-kommissionen i sin hyllning till propagandisten.

I pressmeddelandet om journalistpriset skriver Sveriges Radios "journalist" att han tycker att det är glädjande att så viktiga ämnen som diskriminering och mångfald uppmärksammas.

Givetvis censureras denna nyhet av statligt beroende medier.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.