PRESIDENTVALET
 

Censurkriget når mainstreammedia

"Världens nya tyranner" Läckta email avslöjar nu att Bidenklanen i USA, som står nära den svenska Reinfeldtklanen, utnyttjat sin politikerroll och berikat sin egen familj genom att sälja tjänster till korrupta oligarker i Ukraina.

Sedan tidigare är det känt att både Bidenklanen i USA och Reinfeldtklanen i Sverige samverkar med varandra mot USA:s president Donald Trump, och att båda klanfamiljerna betalas av Kinas kommunistparti.

Nu avslöjas att Bidenfamiljen satt försäljning av politiska tjänster i system, så kallad Pay-to-play korruption. Precis som Clintonklanen tidigare avslöjats med att göra.

Nyheten har exploderat som en bomb i USA, trots att både Facebook och Twitter censurerar länkar till tidningen New York Post som publicerat nyheten.

Den riktade åsiktscensuren på Internet började med Alex Jones och små aktörer som redan karaktärsmördats av vänsterjournalister. Bara några år senare censurerar vänstern öppet både USA:s folkvalde president, presidentens pressekreterare och högeretablissemangets mainstreammedier som New York Post.

Allt för att påverka valet.

Medan Facebook lömskt "stryper trafiken" genom algoritmer raderar Twitter automatiskt länkar till nyheter som går emot vänsterns agenda, eller skrämmer läsarna att undvika nyheterna genom vad som i praktiken är falska virusvarningar.

Om du läser nyheten om Bidenklanens korruption kan dina bankkonton stjälas och din dator brinna upp, om man ska tro vänsterextremisterna på Twitter.

Nu kallas Twitters vd, vänsteraktivisten Jack Dorsey, till ett senatsförhör om den demokratihotande censuren.

- Detta saknar motstycke i demokratins historia och vi vill veta va fan som pågår, säger senatorn och presidentkandidaten Ted Cruz.

Allt fler tror att "Joe" Bidens yngsta son Hunter Biden mår dåligt och knarkar för att han skäms för sin fars korruption. Hunters mångåriga självskadebeteende kan liknas vid ett omedvetet självsabotage, vars funktion är att han ska få leva ett normalt liv.

Nyligen avslöjades att Polisen i vintras genomförde en nedtystad knarkrazzia hemma hos Fredrik Reinfeldt, vars bostad misstänktes vara en bas för knarklangning. Resultatet av razzian blev att Reinfeldts yngsta son Erik dömdes för narkotikabrott.

Bild: Faksimil

Allt fler klanfamiljer ser politiken som en privat affärsrörelse där målet är att bli miljardär.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.