PRESIDENTVALET
 

Twitter censurerar USA:s parlament

Censurerar öppet politiker Twitter påstår nu att USA:s parlament sprider malware på sin webbplats. Allt för att stoppa att sanningen kommer fram om vänsterns korrumperade politiker.

USA:s House of Representatives är underhuset i USA:s motsvarighet till den svenska Riksdagen. Nu blockerar Twitter deras hemsida på Internet, så att inte väljarna ska kunna läsa om utredningen mot vänsterpolitikern "Joe" Biden.

Motiveringen Twitter ger är att parlamentets hemsida sprider virus och liknande.

Bild: Faksimil

Twitter försöker att skrämma sina användare.

Medborgare som ville twittra pressmeddelandet censurerades också. Twitter meddelade användare som försöker: "Vi kan inte slutföra denna begäran eftersom den här länken har identifierats av Twitter eller våra partners som potentiellt skadlig."

Nu meddelar senatorn Ted Cruz från Texas och senatens rättsordförande Lindsey Graham samt senator Josh Hawley från Missouri att Twitters vd Jack Dorsey kommer att kallas till förhör av senatens (överhusets) juridiska kommitte. Detta på grund av företagets återkommande censur och valstörningar.

"Senatens rättsväsendekommitté vill veta vad i helvete som händer", kommenterade Cruz efter att ha meddelat att senatens rättsväsendekommitté skulle utfärda en stämning för Dorsey. "Vi kommer äntligen att ha en bokföring som är försenad", tillade Graham.

Planen är att kalla Dorset inför skranket på Fredag nästa vecka.

I vad som verkar vara en samordnat attack mot demokratin blockerade även Facebook medborgarna från att dela och skicka privata direktmeddelanden om nyheten. Facebook deklarerade öppet sin censur och hävdade att de "begränsar" distributionen av artikellänken.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.