PRESIDENTVALET
 

FBI: Hårddisken tillhör Bidenklanen

"Går runt naken och röker crack" Under helgen släppte alternativmedia "Oktoberöverraskningen" om Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet". Idag har nyheten nått mainstreammedia i USA, och i Sverige har även Samnytt publicerat nyheten på sin webbplats.

FBI bekräftar nu att de har "Hårddisken från Helvetet" och att den tillhör Bidenklanen.

Det är kanske den största härvan av politiska brott i USA:s historia. Medan "Demokraternas" terrorgrupper fortsätter att bränna både valurnor och amerikanska städer påstår kritiker att minst fem utländska stater har utpressningsmaterial på partiets presidentkandidat "Joe" Biden.

Även om Bidenklanen skulle se ut att vinna presidentvalet genom vänsterns massiva valfusk är det inte troligt att landets säkerhetstjänster skulle ge honom en godkänd säkerhetsprövning.

I sådana fall kommer Biden sannolikt att fasas ut till förmån för de vänsterextrema kvinnor som sköter "demokraternas" partiapparat.

Under helgen kunde vi läsa om hur Bidens familjemedlemmar måste skänka 50 procent av sina löner (som Biden ordnat från främmande makt) till presidentkandidaten "Joe" Biden, och om hur FBI:s barnporrutredare tagit en av klanens datorer i beslag. Idag släpptes Bidens chat med sonen Hunter Biden, där sonen påstås berätta om vad hans flickvän/döda brors fru säger om honom:

Biden till Biden: "Hon säger till min psykolog att jag går runt naken och röker crack och har nakna videosamtal med 14-åringar".

Både Facebook och Twitter kan komma att straffas för att ha censurerat nyheterna om Bidenklanens hårddisk och om klanens ekonomiska underordning gentemot länder som är öppet fientliga till USA. Dessutom blockerade Twitter USA:s parlament och presidentens pressekreterare från att göra sina röster hörda.

Allt fler alternativmedier har nu fått ta del av uppgifterna från Bidenklanens hårddisk.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.