DN:S FALSKA NYHETER
 

DN:s lögner ska avveckla demokratin

Agendasättande journalistik I USA pågår en debatt om hur framförallt företagare och medelklassen flyr ifrån storstäder som vanstyrs av vänstern. Men när vänstertidningen DN rapporterar om nyheten ljuger "journalisterna" och påstår att människor flyr ifrån växthuseffekten.

I USA pågår en het debatt om hur medborgare flyr ifrån vänsterstyrda så kallade "demokratiska" delstater, som New York och Kalifornien. Anledningen är vänsterpolitiken, som består av höjda skatter, högre prisnivåer än i resten av landet och kraftigt ökad brottslighet.

Flykten går framförallt söderut, till varmare republikanskt styrda delstater som Florida och Texas. I både Florida och Texas är skatten för löntagare noll procent.

Men när den notoriska fake news tidningen Dagens Nyheter rapporterar om flykten från vänsterstyrda storstäder försöker vänsterjournalisterna på tidningen medvetet att lura sina naiva läsare.

Enligt vänsterjournalisterna flyr medelklassen från vänsterstyrda storstäder, och bara från vänsterstyrda storstäder, på grund av att klimatet blir varmare och att havsytan höjs och hotar att dränka alla.

Klimataktivister i vänsterstyrda delstater har i sommar skapat massiva skogsbränder, som sedan samvetslösa "journalister" skyller på vädret.

Vänsterdebattören Bill Maher klagar på höjda skatter i vänsterstyrda städer, och undrar vad f-n han får för pengarna.

Dagens Nyheters groteska växthuslögner syftar till att medelst Klimathot skrämma vänsterväljare till att rösta för Nolltillväxt.

Nolltillväxtpolitiken förlöjligades så hårt under 80- och 90-talet att den blev omöjlig att öppet försvara. Vilket lett till att den sedan ett antal år tillbaka bytt namn till "Hållbart samhälle".

Idéhistoriskt uppfanns Nolltillväxten av Rockefellerklanen, som sponsrade den första "Klimatforskningen". Politiken innebär att arbetarklassens jobb flyttas till länder som Kina, medelklassen försvinner, de rika blir rikare och de fattiga fattigare, och de nationella demokratierna avvecklas till förmån för lobbygruppsstyrda byråkrater.

Förebilden är låtsas-demokratiska överstatliga organisationer som EU och FN.

Dagens Nyheter, som ägs av den vänsteraktivistiska Bonnierklanen, har vid ett flertal tillfällen - bland annat på ledarplats - förespåkat att avskaffa demokratin och införa vad de själva kallar "Global despoti".

För att lura människor i Sverige att gå med på att införa en global diktatur ingen kan fly ifrån hotar tidningen med påhittade eller löjligt överdrivna historier om "klimatet".

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.