PRESIDENTVALET
 

Biden erkänner massivt valfusk

"Voter fraud organization" Joseph Biden till väljarna: "We have put together the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization in the history of American politics".

Igår gick Alex Schulman ut i Expressen och kallade mainstream-media i USA för "Fake news", och hävdade att DN:s verksamhet visar att samma sak händer i Sverige.

Idag uppmärksammas att vänsterns presidentkandidat i USA, den kontroversiella och skandalomsusade "Joe" Biden, själv meddelar väljarna att han skapat historiens största valfusk-organisation.

Varför Biden meddelar väljarna detta är oklart. Det verkar onekligen sinnessjukt.

Oavsett hur det går i USA:s presidentval finns nu i öppen dager en ostoppbar samhällsutveckling: Dagens etablissemang håller på att ersättas av en smartare grupp människor.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.