PRESIDENTVALET
 

Bidens smeknamn - KGB-agent och pedofilaktivist

"Peter Henderson" Presidentkandidaten Joseph Bidens smeknamn inom sin familj verkar vara identiskt med både en påhittad KGB-agent och en brittisk spionchef som avslöjats som pedofilaktivist.

Emejlkonversationer som FBI utreder som del av Bidenklanens "Hårddisk från Helvetet" visar att vänsterns presidentkandidat "Joe" Biden har ett smeknamn inom sin familj - Peter Henderson.

Varifrån Bidenklanen hämtat inspiration till smeknamnet är oklart, men "Peter Henderson" är både namnet på en påhittad KGB-agent, och på en riktig spionchef som numera är ökänd som pedofilaktivist.

Emejlkonversationer visar att fram till 2016 stod som avsändare "Joseph Biden", men sedan ändrades detta till "Peter Henderson". En sådan ändring kan antingen göras på avsändardelen (som ser ut att vara Joseph Biden) eller på mottagardelen (där det står Robert Biden, som i Robert Hunter Biden).

Tom Clancy’s bokserie om Jack Ryan, som skapats tillsammans med den alternativa mediaprofilen Dr Steve Pieczenik, beskriver en man vid namn Peter Henderson. I exempelvis boken The Hunt for Red October är Peter Henderson en landsförrädisk KGB-agent som infiltrerar USA:s regering.

Peter Henderson var också den vice MI6-chefen Sir Peter Telford Haymans smeknamn på sig själv. Hayman var en brittisk diplomat, spionchef och hemlig aktivist i pedofilgruppen Pedophile Information Exchange (PIE).

Pedofilaktivistgruppen Pedophile Information Exchange var en del av vänstergruppen Outright Scotland/Scottish Minorities Group (SMG), som är Skottland första HBTQ-grupp. När Socialdemokraterna styrde Storbritannien på 70-talet finansierades pedofilaktivistruppen med skattepengar, och många högt uppsatta socialdemokrater var medlemmar.

Spionchefen Hayman adlades 1971 av engelska drottningen och dömdes 1984 för handlingar han utfört med en annan man på en offentlig toalett.

- If true ... Joe Biden is using the same pseudonym of a famous British pedo, kommenterar en grävare på sociala medier.

Anklagelserna sammanfaller med uppgifterna om "Joe" Bidens påstådda sexuella övergrepp mot sin dotter Ashley.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.