PRESIDENTVALET
 

Biden: Min partner är Kinas spionchef

"Världens rikaste man" Ett samtal som spelats in i hemlighet verkar knyta Bidenklanen till en fängslad och "försvunnen" kinesisk kommunistledare, som både kallas "världens rikaste man" och "Kinas spionchef".

I ett inspelat samtal medger vänstern i USA att de är köpta av Kinas kommunistparti. I det läckta samtalet hörs en röst som verkar tillhöra Hunter Biden säga att hans affärspartner är "bokstavligen Kinas spionchef".

Bidensonen verkar dessutom vara arg på pappan "Joe" Biden eftersom denne tanklöst skickar vidare förfrågningar från journalister till en av sonens före detta affärspartners som numera är allt annat än hjälpsam.

I det inspelade samtalet kallas Kinas spionchef, Dr Patrick Ho, "världens rikaste man". Numera är han enligt samtalet "försvunnen", vilket verkar stressa Bidenklanen. Ho dömdes till fängelse 2018 och deporterades nyligen till Hong Kong.

I takt med avslöjandena om att Bidenklanen jobbar för Kinas kommunistparti har allt fler klansmedlemmar kommit ut som öppna vänsterextremister:

Joseph Biden verkar ha avslutat sin presidentvalskampanj en vecka innan valet. Han uttalanden blir allt mer underliga. Förra veckan påstod han sig ha skapat historiens största valfuskorganisation.

Under tiden rullar president Trumps presidentvalskampanj på som vanligt. Donald Trump åker i skytteltrafik genom landet och håller flera timslånga tal varje dag.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.