PRESIDENTVALET
 

Biden: Min partner är Kinas spionchef

"Världens rikaste man" Ett samtal som spelats in i hemlighet verkar knyta Bidenklanen till en fängslad och "försvunnen" kinesisk kommunistledare, som både kallas "världens rikaste man" och "Kinas spionchef".

I ett inspelat samtal medger vänstern i USA att de är köpta av Kinas kommunistparti. I det läckta samtalet hörs en röst som verkar tillhöra Hunter Biden säga att hans affärspartner är "bokstavligen Kinas spionchef".

Bidensonen verkar dessutom vara arg på pappan "Joe" Biden eftersom denne tanklöst skickar vidare förfrågningar från journalister till en av sonens före detta affärspartners som numera är allt annat än hjälpsam.

I det inspelade samtalet kallas Kinas spionchef, Dr Patrick Ho, "världens rikaste man". Numera är han enligt samtalet "försvunnen", vilket verkar stressa Bidenklanen. Ho dömdes till fängelse 2018 och deporterades nyligen till Hong Kong.

I takt med avslöjandena om att Bidenklanen jobbar för Kinas kommunistparti har allt fler klansmedlemmar kommit ut som öppna vänsterextremister:

Joseph Biden verkar ha avslutat sin presidentvalskampanj en vecka innan valet. Han uttalanden blir allt mer underliga. Förra veckan påstod han sig ha skapat historiens största valfuskorganisation.

Under tiden rullar president Trumps presidentvalskampanj på som vanligt. Donald Trump åker i skytteltrafik genom landet och håller flera timslånga tal varje dag.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.