YTTRANDEFRIHET
 

Alex Jones gästar Joe Rogan

Kommunistisk Pressombudsman vill censurera Den svenska extremvänstern har misslyckats i sina försök att tysta världens största bloggare, miljardären Joe Rogan.

Joe Rogan är världens största poddare. Nyligen tecknade Rogan kontrakt om att exklusivt sända sina poddar på svenskägda Spotify, till priset av över en miljard kronor.

I kontraktet lär det uttryckligen stå att Rogan inte får censureras, ett öde som drabbat allt fler poddare på Youtube. I samma veva som affären offentliggjordes flyttade Joe Rogan från den av extremvänstern alltmer vanstyrda delstaten Kalifornien till Austin i höger-styrda Texas.

Rekryteringen av Rogan ledde tidigare i år till ett myteri på Spotify, där vänsterextrema anställda hotade att sabotera verksamheten och krävde censur av Joe Rogan. Nu står det klart att extremvänstern förlorat.

Joe Rogan och Alex Jones bor numera bara någon kilometer ifrån varandra i Texas huvudstad Austin. De senaste åren har allt fler ledande aktörer flyttat till Austin, där Infowars sedan länge har sin bas. Inkomstskatten i Texas är noll procent.

I Sverige är Bonnierpressen och "Sveriges Medieombudsman" Ola Sigvardsson missnöjda. Den censurförespråkande så kallade "Medieombudsmannen" Ola Sigvardsson var tidigare "Allmänhetens Pressombudsman", och arbetade innan det som journalist på maoistiska Sveriges Kommunistiska Partis ungdomstidning.

Därifrån gick han till att bli redaktionschef på Bonniers agendasättande propagandaorgan Dagens Nyheter (DN).

Den censurivrande så kallade "Medieombudsmannen" utses genom ett samarbete mellan Riksdagens ombudsmän (JO), vänsterextrema Advokatsamfundet, samt ordföranden i Medieetikens Förvaltningsorgan, maoisten och expoiten Robert Aschberg.

Flera av Spotifys högsta chefer är mångmiljardärer och engagerade som rådgivare åt Moderaterna.

Många av de anställda är dock universitetsutbildade vänsterextremister, som sätter våld och censur före allting annat.

Bild: Faksimil

Spotify har 230 miljoner användare, och hur många som lyssnat på avsnitt #1555 där är inte helt säkert beroende på de "tekniska problemen". På Youtube har just nu 7,5 miljoner människor sett avsnittet.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.