PRESIDENTVALET
 

USA: Iran utför False flag attacker

Försöker påverka valet Cheferna för USA:s säkerhetstjänster varnar nu i en gemensam presskonferens för att Iran utför olaglig valpåverkan i USA tillsammans med vänstern.

Iran, som geopolitiskt är allierad med Kina och vars oljeoligarker har täta band med vänstern i USA och EU, utför false flag attacker mot amerikanska medborgare inne i USA.

Det uppger nu USA:s spionchefer i en uppmärksammad gemensam presskonferens.

USA anklagar Iran för att ha skickat hotbrev medelst emejls med falska avsändaradresser till så kallade "demokratiska" vänsterväljare. Syftet uppges vara att vänstern i USA sedan ska kunna anklaga president Donald Trump för att indirekt stå bakom hoten.

Irans hot mot vänsterväljare ska se ut att komma ifrån medlemmar av den antirasistiska "alt-lite"-gruppen Proud Boys. Proud Boys kallas ofta "vit makt" av vänsterjournalister som använder gruppens namn för att skapa falska nyheter, men i själva verket leds gruppen av en afrikansk man som heter Enrique Tarrio.

Informationen om de partipolitiskt registrerade väljarna ska ha stulits av iranska agenter eller lämnats över till dessa av vänstern.

Iran är precis som USA uppdelat i en patriotisk halva som bryr sig om den lokala ekonomin (Somewheres), och en korrumperad globalistisk halva (Anywheres) som försöker att bli en del av Västvärldens vänsteretablissemang.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.