PRESIDENTVALET
 

USA: Iran utför False flag attacker

Försöker påverka valet Cheferna för USA:s säkerhetstjänster varnar nu i en gemensam presskonferens för att Iran utför olaglig valpåverkan i USA tillsammans med vänstern.

Iran, som geopolitiskt är allierad med Kina och vars oljeoligarker har täta band med vänstern i USA och EU, utför false flag attacker mot amerikanska medborgare inne i USA.

Det uppger nu USA:s spionchefer i en uppmärksammad gemensam presskonferens.

USA anklagar Iran för att ha skickat hotbrev medelst emejls med falska avsändaradresser till så kallade "demokratiska" vänsterväljare. Syftet uppges vara att vänstern i USA sedan ska kunna anklaga president Donald Trump för att indirekt stå bakom hoten.

Irans hot mot vänsterväljare ska se ut att komma ifrån medlemmar av den antirasistiska "alt-lite"-gruppen Proud Boys. Proud Boys kallas ofta "vit makt" av vänsterjournalister som använder gruppens namn för att skapa falska nyheter, men i själva verket leds gruppen av en afrikansk man som heter Enrique Tarrio.

Informationen om de partipolitiskt registrerade väljarna ska ha stulits av iranska agenter eller lämnats över till dessa av vänstern.

Iran är precis som USA uppdelat i en patriotisk halva som bryr sig om den lokala ekonomin (Somewheres), och en korrumperad globalistisk halva (Anywheres) som försöker att bli en del av Västvärldens vänsteretablissemang.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.