PRESIDENTVALET
 

FBI utreder Bidenklanen

Biden-Kina-Iran FBI har utrett Bidenklanen för pengatvätt sedan 2019. Exakt samma typ av brottslighet sker även i Sverige.

Inte bara FBI:s barnporrutredare utreder Bidenklanen. Justitiedepartementet i USA avslöjar nu att FBI har utrett Bidenklanen för pengatvätt sedan 2019.

I en intervju med Tucker Carlson på tisdagskvällen anklagade Bidenklanens samarbetspartner Tony Bobulinski presidentkandidaten Joseph Biden för "uppenbar lögn" när denne förnekade kännedom om sin son Hunters affärer med diktaturer.

Bobulinski hävdar att han själv träffat Joseph Biden vid två separata tillfällen för att diskutera samarbeten med diktaturen Kinas kommunistparti.

Enligt Tony Bobulinski är "Demokraternas" presidentkandidat Joseph Biden aktivt medveten om Bidenklanens affärspartnerskap med kinesiska kommunistledare som kontrolleras av Kinas kommunistparti, Kinas militära säkerhetstjänst och Folkets befrielsearmé.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.