PRESIDENTVALET
 

FBI utreder Bidenklanen

Biden-Kina-Iran FBI har utrett Bidenklanen för pengatvätt sedan 2019. Exakt samma typ av brottslighet sker även i Sverige.

Inte bara FBI:s barnporrutredare utreder Bidenklanen. Justitiedepartementet i USA avslöjar nu att FBI har utrett Bidenklanen för pengatvätt sedan 2019.

I en intervju med Tucker Carlson på tisdagskvällen anklagade Bidenklanens samarbetspartner Tony Bobulinski presidentkandidaten Joseph Biden för "uppenbar lögn" när denne förnekade kännedom om sin son Hunters affärer med diktaturer.

Bobulinski hävdar att han själv träffat Joseph Biden vid två separata tillfällen för att diskutera samarbeten med diktaturen Kinas kommunistparti.

Enligt Tony Bobulinski är "Demokraternas" presidentkandidat Joseph Biden aktivt medveten om Bidenklanens affärspartnerskap med kinesiska kommunistledare som kontrolleras av Kinas kommunistparti, Kinas militära säkerhetstjänst och Folkets befrielsearmé.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.