PRESIDENTVALET
 

Vänstern oroar sig för inbördeskrig i USA

"Vi är inte bra på krig" Inbördeskrig lyfts nu fram som ett möjligt scenario av USA:s vänsteretablissemang.

Vänstern i USA oroar sig nu offentligt för ett nytt inbördeskrig. Anledningen är att vänstern tror att Republikanerna inte kommer att acceptera att de så kallade "Demokraterna" tar makten odemokratiskt efter att ha förlorat presidentvalet.

Vänsterkandidaten "Joe" Bidens uttalande om att han ligger bakom "historiens största valfusk" och att han inte behöver väljarnas röster för att bli president har eldat på den uppfattningen:

"Jag behöver er inte för att väljas [till president], jag behöver er efter att jag blivit vald" säger Joseph Biden till sina väljare.

"Demokraternas" ledare i parlamentet Nancy Pelosi har öppet deklarerat att Joseph Biden kommer att väljas till president på Tisdag, "oavsett vad rösträkningen visar".

"Jag är säker på att Joe Biden kommer att väljas på Tisdag, oavsett vad sluträkningen av röster visar", säger tokiga vänstertanten Nancy Pelosi.

Den smått hysteriska vänsterpolitikern Nancy Pelosi skapade för en månad sedan stora rubriker då hon triumferande utropade att "Snart kommer jag att vara president!"

Vänsterjournalister är inte lika ärliga med sina avsikter. När Aftonbladet skriver "USA kan vara nära inbördeskrig" i en rubrik försöker man skylla det hotande inbördeskriget på den folkvalda presidentens varningar om vänsterns valfusk, inte på valfusket i sig.

Enligt vissa undersökningar ser hela 61 procent av väljarna ett inbördeskrig som troligt. Och allt fler oroar sig nu för vad detta kommer att innebära:

"Do you think we are headed towards some kind of civil war?" frågar Lex Fridman socialisten Eric Weinstein.

Enligt vänsterkomikern Bill Maher tror 34 procent av medborgarna på ett inbördeskrig i USA inom 5 år:

"Let us skip the civil war. We are not god at war, and they are not god at being civil" säger vänsterkomikern Bill Maher.

Orsaken till att inbördeskrig hotar är framförallt journalisterna, och deras onda ton.

Nyligen krävde vänsterextrema CNN att vänsterpolitikerna ska "spränga USA". Samtidigt kräver vänsterextrema New York Times en "utländsk intervention", i betydelsen att FN/EU och Kina ska invadera USA militärt.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.